kapat
15.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Serbest kal, gel

Transfer komitesinin, siyah-beyazlı takıma gelmek isteyen genç golcüye, "F.Bahçe ile sorunları hallet ondan sonra masaya oturalım" dediği öğrenildi

Hücum hattına takviye
Gelecek sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde zorlu sınavların beklediği Beşiktaş, forvet hattını daha da güçlendirmenin yollarını arıyor. Hücumda Ahmet Dursun, İlhan Mansız, Daniel Pancu gibi isimlere sahip siyah-beyazlılar, Altay'dan Sinan'ın transferini bitirdi, yabancı bir forvet için çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş'ın gündemindeki bir diğer golcü isim de geçen sezon ortasında parasını alamadığı gerekçesiyle F.Bahçe'yi terkeden Serhat Akın.

Serhat kararlı
F.Bahçe'nin kadro dışı bıraktığı golcünün Beşiktaş'a gelmek istediği, transfer komitesinin de konuyu teknik direktör Lucescu'ya ileterek onay aldığı ileri sürüldü. Henüz resmi bir girişimde bulunmayan Beşiktaş, genç golcüye "F.Bahçe ile sorunlarını hallet, serbest kal, sonra masaya oturalım" mesajı yolladı. F.Bahçe'den bonservisini alabilmek için FIFA dahil her yolu denemeye kararlı olan Serhat'ın da bu teklife sıcak baktığı ifade edildi. F.Bahçe daha önce Serhat ile Ahmet Dursun takasını gündeme getirmiş ancak siyah-beyazlı kulüpten olumlu yanıt alamamıştı.

Fatih DOÄžAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır