kapat
15.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Tango zamanı

Van Hooijdonk nazlanınca rotayı değiştiren Kanarya, Villareal'e Ortega-Palermo takasını önerdi. Nanni'yle de anlaşma sağlandı

Güney Amerika tarandı
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de rota Güney Amerikalı futbolculara döndü. Yöneticiler İlhan Ekşioğlu ile Hakan Bilal Kutlualp, İspanya'nın Villareal takımında forma giyen Martin Palermo için, kulübü Villareal'e teklif götürdü. Gelen haberlere göre F.Bahçe bu oyuncu karşılığında İspanyollar'a Ortega'yı teklif etti. Bu öneri Villareal için çok cazip, çünkü İspanyollar, uzun zamandır peşinde oldukları D'Alessandro'yu almak için River Plate'e, Ortega'yı önerebilecek. Bu konuda tek sorun, Palermo'nun, Avrupa Kupaları'nda olmayan bir takıma sıcak bakmaması.

Nanni "Evet" dedi
Bir süredir Brezilya ve Arjantin'de çalışmalarını yürüten Ekşioğlu ve Kutlualp'in, burada 4 oyuncu ile prensipte anlaşma sağladıkları öğrenildi. Bunlardan birinin de Velez takımının 22 yaşındaki golcüsü Nanni olduğu bildirildi. Bu futbolcuyla görüşen yöneticiler, prensipte anlaşma sağladılar. Ancak kulübü Velez, Nanni için 6 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Ayrıca F.Bahçe, genç oyuncu konusunda yalnız da değil. Genç golcü, İtalya'dan Roma, Bologna, Perugia kulüplerinin de transfer listesinde.

Van Hooijdonk usandırdı
Fenerbahçe yönetimi yabancı transferi çalışmalarında, teknik direktör Daum'un isteği üzerine aynı ülkeden futbolcu almaya özen gösterecek. Alman hocanın ilk isteği, yabancıların Hollanda ağırlıklı olmasıydı. Daum bu konuda fikrini değiştirmiş değil. Van Hooijdonk'un eşini Türkiye'ye gelme konusunda ikna edememesi, rotanın Güney Amerika'ya çevrilmesine neden oldu. Bu hareket, Van Hooijdonk, Overmars gibi oyunculara da gözdağı niteliği taşıyor. Ancak bu yıldızlar için yönetim görüşmelerine devam ediyor.

Deniz DERÄ°NSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır