kapat
15.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Hülya tenisten sonra golfte de iddialı çıktı

Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu anısına düzenlenen turnuvada, Hülya Avşar vuruşlarıyla tam not aldı. Avşar, "Bu turnuva benim için çok anlamlı" dedi

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu Golf Turnuvası'na katılan Hülya Avşar, vuruşlarıyla golf hocalarından tam not aldı. Turnuvaya aralarında işadamı Mustafa Koç'un da bulunduğu yaklaşık 100 kişi katıldı. Avşar'ın eşi Kaya Çilingiroğlu turnuva öncesi yaptığı açıklamada babası adına turnuva düzenlemekten mutlu olduğunu söyledi. Hülya Avşar da "turnuvanın kayınpederinin adının yaşaması anlamında son derece anlamlı olduğunu" belirtti.

Turnuvaya öğleden sonra gelen Hülya Avşar, atış sahasında yaptığı vuruşlarda başarılı olmasını tenis oynamasına bağladı. Bir süre ders aldığını söyleyen Avşar, vuruş tekniğinin başarılı olmasını "Tenis oynarken golf topuna vurmayı çabuk kavradım. Bir sporu yapan diğer bir sporun tekniklerini daha kolay kapabiliyor" sözleriyle değerlendirdi.

İNZİVAYA ÇEKİLECEK
İki hafta sonra adını taşıyan tişörtlerin piyasaya çıkacağını söyleyen Avşar, bu heyecanı internet sitesinin açılışının takip edeceğini belirtti. Avşar, Eylül ayından itibaren iki sinema filmi ve "My Fair Lady" adlı müzikalle gündeme gelecek. Yoğun bir yıl geçireceğini söyleyen Avşar kızı, "Ağustos ayında Ayvalık'ta inzivaya çekileceğim, beni kimse göremeyecek. İyice dinleneceğim" dedi.

Mehmet ÇALIŞKAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır