kapat
04.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


İşte merakla beklenen Şu-bu-o

Turkcell'in yeni servisi Shubuo, tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak. Haberler, spor dünyası, alışveriş fırsatları, buluşma noktaları ile müzik trendleri Shubuo ile cep telefonuna girecek

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeler artık dünya ile aynı anda Türk tüketicilerle buluşuyor. Turkcell'in yoğun reklam kampanyasıyla günlerdir merak uyandırdığı yeni mobil içerik paketi Shubuo'nun sır perdesi dün açıldı. Shubuo, içinde indirimli alışveriş merkezi, arkadaş arayanlar için buluşma noktası, spor severlerin tribünü, parayla ilgilenenlerin borsası, habercilerin ajansı olacak.

Tüm Turkcell abonelerinin yararlanabileceği, farklı ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş mobil içerik, iletişim ve fırsatları kolay ulaşılabilen paketlerde toplayan Shubuo'nun tanıtım toplantısı Mydonose Showland'de yapıldı.

Shubuo'nun yaratıcısı Mapco'nun Genel Müdürü Esra Özbay, abonelerin farklı ilgi alanlarına göre hazırlanmış Shubuo paketleri ile birçok avantaj elde edeceğini belirtti.

SHUBOU'DA NELER VAR?
Shubuo ile tanışanların, kendi istedikleri için üretilmiş içeriği herkesten önce cep telefonlarının ekranında bulacaklarını söyleyen Özbay, "Ayrıca, tüketiciler farklı markalar tarafından paket kapsamında sağlanan fırsat ve sürprizlerden yararlanacak. Shubuo, günlük hayatlarımızın koşuşturması içinde özlenen sosyal ortamları yakalamamızı da sağlayacak" dedi.

Shubuo, başlangıçta 6 paket ve 100'den fazla içerik ve mobil servis ile yola çıkıyor. Paketler 6 temel ilgi alanına göre gruplanmış. Kullanıcılar, içeriği NTV, Show TV ve Sky Turk'ten alınan Shubuo Haber Paketi ile en taze haberleri; içeriği Lig TV tarafından sağlanan Shubuo Tribün Paketi ile tuttukları takım hakkındaki haberleri; Shubuo Gez Eğlen Paketi ile sosyal yaşamı, içeriği Number One FM ve Klas FM'den alınan Shubuo Pop Müzik Paketi ile yabancı ve Türk pop müziğinin en son trendlerini, Shubuo Finans Paketi ile para piyasalarının iniş ve çıkışlarını, Shubuo Flört Paketi ile de aşk ve aşka dair herşeyi kesintisiz bir iletişimle yakalayabilecek.

Nasıl mı? Örneğin arkadaş arayanlar, kendini tanımlayarak aradığı özellikleri belirtecek. Daha sonra da arkadaşlarla mesajlaşabilecek.

Alışveriş tutkuların için de Shubuo'nun bir müjdesi var. Mağazalarda Turkcell kullanıcılarına özel indirimler olacak. Cebinize ulaşacak mesajlarla bu özel kampanyalardan anında haberiniz olacak.

Shubuo Haber Paketi'nde yer alan Cep'te TV Yayını hizmeti ise televizyon yayınlarını cep telefonundan izlemek isteyenlere NTV, SKY Turk, Show TV yayınlarını takip etme imkânı sunuyor.

3.5 milyona Shubuo dünyasına giriliyor
Herhangi bir cep telefonu, Turkcell/Hazır Kart/Muhabbet Kart aboneliği olan herkes, paketine bağlı olarak aylık 3.5/5 milyon lira ücreti ile Shubuo hizmetlerinden faydalanabiliyor.

Shubuo Dünyası'na, TurkcellExtra'lar ve Turkcell Abone Merkezleri'nden alınacak kartlarla, Müşteri Merkezi (444 0 530), Kısa Mesaj Hattı (7777), İnternet Sitesi http/w/www.shubuo.com ve Mobil İnternet Sitesi http/w/wap.shubuo.com kanallarından girelebiliyor. Aldığınız Shubuo paketinden çıkan şifreyi kısa mesaj olarak ilgili numaraya gönderdiğinizde sisteme girmiş olursunuz. Abonelik 7777'ye atılan bir kısa mesajla da başlıyor. Ayrıca Shubuo paketlerine abone olmayan kullanıcılar da sorgulamalı servisler aracılığıyla istedikleri, ilgilendikleri konularda bilgi alabilecek, oyunlara veya sohbetlere katılabilecek.

Shubuo'ya abone olanlar için çeşitli sürprizler hazırlandı.

İlk Shubuo aboneleri 20-22 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan H2000 Konserleri'ne yüzde 20 indirimle girebilecek, hatta çekiliş sonucunda bazı talihliler ücretsiz giriş imkanına da sahip olacak.

600 kişilik ekip çalıştı
Esra Özbay, Shubo'nun 18 ay süren bir çalışmanın sonucu ortaya çıktığını söyledi. Özbay "Mapco'nun dışında, ajans ve tüm üçüncü parti şirketler dahil yaklaşık 600 kişinin katkıda bulunduğu bir proje. Mapco'da 70 kişi bu servislerin ortaya çıkması için içerik yönetimi ve teknoloji tarafında görev aldı" dedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır