kapat
12.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Beyaz'ın gözyaşları

Bu gece ikinci bölümü ekrana gelecek olan "Yarınlar Umut Olsun"un ilk bölümünde Beyaz, Gemlik'teki babaevini, kas erimesinden yatağa mahkum olan Volkan'a bağışlamıştı. Çok kişi merak etmişti: Beyaz, baba ocağını neden Volkan'a vermişti? Bu sorunun cevabı bu haftaki "Harika Pazar"daydı.

Beyaz'ın emekli polis olan babası Ali Haydar Bey de, Volkan gibi tam 15 yıl yatağa mahkum yaşamıştı. Herhalde "Yarınlar Umut Olsun" programında Volkan'ı görünce babası aklına gelmişti Beyaz'ın. Babasını kurtaramamıştı Beyaz, istemişti ki Volkan'ın hayatı kurtulsun.

Beyaz, babası ile ilgili en duygulu söyleşiyi "Yasemin'in Penceresi"nde Yasemin Bozkurt'la yapmıştı. "Harika Pazar" o görüntüleri de ekrana getiriyordu. Beyaz, babasının bu fani dünyadaki son gününü anlatırken hıçkırıklar boğazında düğümleniyordu. Beyaz'ın babası Gemlik hastanesinde. Bir zengin, kızını evlendiriyor. Hastane odaları, düğünde bir olay çıkarsa diye boşaltılıyor. Beyaz'ın babası izbe bir odaya alınıyor. Ve Ali Haydar bey o gece son nefesini veriyor. Beyaz, hayatının bu en acı olayını Yasemin Bozkurt'a anlatırken göz yaşlarını tutamıyor. O ağlıyor, biz ağlıyoruz. Beyaz'ın bu gözyaşları "Harika Pazar"ı Pazar gününün izlenme payı (share) birincisi yapıyor. Ve Beyaz, "Harika Pazar"ı izleyenlerin gözünde bir kat daha büyüyor.

Bravo İlker
"Anne Babamla Evlensene" ikinci bölümü ile de yine zirvedeydi. Bir dönemin unutulmaz Yumurcak'ı İlker İnanoğlu, ikinci bölümde daha bir ısındı rolüne. Harika bir oyun çıkardı. Ona tek bir tavsiyem olacak. Devam etsin oyunculuğa. Yıldızı çok parlak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır