kapat
12.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Hakan Parma'yı sırtında taşıyor
Parma'nın Lazio'yu 1-0 yendiği maçta, Di Vaio'ya asist yapan Hakan Şükür'e İtalyan basınından övgü aldı. Hakan için, Tuttosport "Asist adamı" yorumunu yaptı. La Gazzetta dello Sport, "En büyük desteği taktik yönden. Kendini fazla yıpratıyor ve Di Vaio'yu gole gönderiyor" derken, Corriere, " Di Vaio ile iyi bir ikili oldu" ifadesini kullandı

Milan düştükçe Terim büyüyor
Terimdöneminde zirveye oynayan Milan, Carlo Ancelotti ile puan dağıtmaya devam ediyor. Dünkü gazeteler Milan'da Fatih Terim'in değerinin her geçen gün biraz daha anlaşıldığını bildirdi.

Öte yandan teknik direktör Carlo Ancelotti'nin gelecek sezon kalacağı ve yaşlı oyuncuların takımdan tamamen uzaklaştırılacağı belirtildi.

Nihat kendini çabuk ispatladı
Real Sociedad'ın Zaragoza'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada 59 dakika oynayan Nihat performansıyla göz doldurdu. İspanyol basını, Mavi-Beyazlı ekipte Nihat'ın olağandışı oynayan birkaç isimden biri olduğunu vurguldı. Toshack da, düşme hattının üstünde yer alan takımlarla yedi puanlık farkı ikiye indirerek önemli bir adım attıklarını kaydetti.

Samsun'da öfke
Samsunspor, Trabzonspor yenilgisinin faturasını hakem Sadık İlhan'a çıkarttı. Basın Sözcüsü Suat Çalık, "Birilerini mutlu etmek için Samsunspor'un hakkının gaspedilmesini kabullenemeyiz. Sadık İlhan Trabzonspor'u açıkça kolladı ve tarafsız kimliğini yitirdi. Kazanabileceğimiz bir maçı bize kaybettirdi" diye konuştu

G.Birliği'nde düşme korkusu kalmadı
Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle alt sıralardan hızla uzaklaşan G.Birliği, puanfcetvelinde arzu ettiği yere geldiğinefinanıyor. Basın SözcüsüfMuammerf Akyüz, "Alttan en az 10 takımın düşmefkorkusufyaşayabileceği bir puan cetvelifoluştu.fÖzellikle aşağıdakiftakımlarlafyapacağımız maçları kazanmamızfgerektiğine inanıyoruz. Ama kesinlikle ligden düşme gibi bir korkumuz yok" dedi

Filede kura günü
Voleybol Bayanlar Türkiye Kupası 2. tur maçlarının kuraları bugün Ankara'da çekiliyor. Voleybol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, kura çekimi Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü binasında saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

Ataman geriledi
İtalya1.Basketbol Ligi'nde Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Siena, evinde Scavolini Pesaro'ya uzatmada 90-89 yenilerek, ligi ilk 4'te bitirme yolunda önemli bir fırsat tepti. Normal süresi 77-77 berabere tamamlanan maçın uzatmalarında rakip takımın son 9 saniyede kazandığı 2 serbest atışı sayı yapmasıyla Siena maçı kaybetti ve ligde 5. sıraya geriledi.

Malatyaspor'da seferberlik hali
Süper Lig'de haftayı 1-0'lık G.Saray yenilgisi ile kapatan Malatyaspor, Cumartesi günü sahasında Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan, "Hafif sakatlıkları bulunan Şakiri, Evren, Mehmet İpek, İlkan ve Carlos'u takımdan ayrı olarak çalıştırıyoruz. Zorlu bir maç olacak. Tek amacımız üç puanı almak. Başarmak için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz" ifadesini kullandı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır