kapat
12.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Aslan'a Hakan müjdesi

İmza atmadığı için takımdan koparılan milli futbolcu ile G.Saray yönetimi arasındaki buzlar eridi. Hakan perşembe günü imza atacak ve F.Bahçe maçında oynayacak

Güneş sonunda ikna etti
G.Saraylı taraftarlara müjdeli haber. İmza atmaya yanaşmadığı için takımdan koparılan ve uzun süredir tek başına çalışan Hakan Ünsal ile G.Saray yönetimi arasındaki buzlar eridi. Milli Takım kampında olan Hakan'ı, menajer Can Çobanoğlu ile teknik direktör Şenol Güneş ikna etti. Bu futbolcunun Dünya Kupası'na hazır bir şekilde gitmesini planlayan ikili, Hakan ile yönetim arasındaki sorunu çözdü. Hakan perşembe günü sarı-kırmızılı takım ile mukavele yenileyecek. Sakat futbolcular ile başı dertte olan teknik direktör Lucescu bu habere en çok sevinen isim oldu.

Yönetimin bilet isyanı
Romen hocanın görev vermesi halinde Hakan, F.Bahçe maçında görev yapabilecek. Bu arada F.Bahçe'nin dev maçta G.Saray'a 1100 bilet vermesi yönetimin büyük tepkisine neden oldu. Yönetici Eşref Hamamcıoğlu, "Stat 52 bin kişilik ise bize 2 bin 500 bilet verilmesi lazım. F.Bahçe Fatih'in transferi sırasında bilet için söz de vermişti. Eğer 2 bin 500 bilet verilmezse taraftarımızı Kadıköy'e götürür maça sokmadan geri getiririz" dedi.

Ferudun NİGDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır