kapat
12.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Müthiş soygun

Rus yolcuları Laleli'ye getiren otobüsteki bir kişi kurusıkı silahla şoförü etkisiz hale getirdi, bu sırada duran araca binen bıçaklı 3 kişi TEM Otoyolu Çatalca gişelerinde yolcuları soydu
İstanbul'da Rus yolcuların bulunduğu bir otobüs Çatalca'da 4 kişi tarafından soyuldu. Rusya'dan hava yoluyla Çorlu'ya gelen Rus yolcular 13.00 sıralarında otobüsle Laleli'ye hareket etti. Ancak Akif Mert yönetimindeki 34 AC 7534 plakalı otobüs, Çatalca gişelerine 500 metre kala yolculardan biri tarafından tabanca tehdidi ile durduruldu. Soyguncunun havaya ateş edip otobüsü durdurmasından sonra yol kenarına plakasız bir araba yanaştı. Birinde elektroşok cihazı, diğer ikisinde bıçak bulunan 3 kişi arabadan inip otobüse bindi.

KUTUDA BOMBA VAR!
Başlarını koltuklara bastırdıkları yolcuların para ve takılarını alan soyguncular, bomba süsü verdikleri bir kutuyu otobüse bırakıp kaçtılar. Soygun yolcuları şok ederken, otobüs şöförü Akif Mert "Soyguncu fenalaştığını söyleyip durmamı istedi. Otobanda durulamayacağını söyleyince kurusıkı silahı çıkarıp ateş etti. Korkudan durdum, sonra binen arkadaşları ile soygunu yaptı" dedi.

80 BİN $ VE TAKILARI ÇALDILAR
TEM Otoyolu'nun Çatalca gişelerine 500 metre kala silah tehdidiyle durdurulan Tuğrul Turizm'e ait otobüste bulunan 45 Rus ve 3 Türk yolcu büyük bir şok yaşadı. Rusça konuştukları belirtilen soyguncular 80 bin dolar ve çok miktarda altın takıları aldıktan sonra sonra araca bomba süsü verilmiş bir paket bırakarak kaçtılar.

Zuhal ERGÜZEL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır