kapat
09.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kore'ye gideceğim

"Tabii bugün Milli Takım kadrosunda olmak isterdim. Ama demek ki yeterli güveni verememişim. Daha fazla çalışacağım. Belki o zaman Şenol hoca beni değerlendirir."

'Hâlâ hayallerimde'
Sergilediği futbol ve attığı gollerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Beşiktaşlı Tümer Metin, SABAH'a çok özel açıklamalar yaptı. Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Ekvador maçı için açıkladığı 28 kişilik aday kadroda bulunmamasını hoşgörüyle karşılayan ancak burukluğunu gizleyemeyen Tümer, "İki hayalim vardı; birincisi Beşiktaş'a gelmek, diğeri de A Milli Takım'da oynamak. İlkini başardım. İkincisinin hayalini hâlâ kuruyorum. Dünya Kupası'nda oynamak en büyük düşüm" dedi.

'Demek ki sorun bende'
Yıldız futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: "Tabi ki bugün Milli Takım'a çağrılan listede olmak isterdim. Ancak Şenol Hoca'nın aldığı karara da saygılıyım. Eğer 28 kişilik aday kadroya seçilemediysem, demek ki birtakım eksiklerim var. Çevremdeki herkes, 'Tümer Milli Takım'da oynamalı' diyor. Seçilmediğime göre demek ki bir sorun var. Sorunu kendimde aramayı tercih ediyorum. Demek ki yeterli güveni verememişiz. Daha çok çalışacağım. İnanıyorum ki Şenol hoca o zaman beni değerlendirecektir.

'Şampiyonluk provası'
Gaziantep ile oynadığımız kupa maçı herkes tarafından erken final kabul ediliyordu. Kazandık ve yarı finaldeyiz. Turu geçtik ama önümüzde üç rakip var. Denizli, Kocaeli ve Adana takım kadroları ve güç olarak bizden zayıf takımlar. Bu yüzden kendimizi avantajlı görüyorum. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un olmadığı bir ortamda şu andaki konumumuz çok iyi. Ben ve diğer arkadaşlarımız Beşiktaş forması altında kupayı müzemize getirerek şampiyonluk provası yapmak istiyoruz.

'Bu hafta seriye başlarız'
Her zaman inandığım şeylerin arkasından gittim. Beşiktaş'ın her geçen gün iyiye giden bir yapısı var. Mücadeci, güçlü bir karakter takım olduk. Bizim için İstanbulspor maçı çok önemli. İddia ediyorum; İstanbulspor'u yenersek şampiyon oluruz. Çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Bu maçı kazanırsak, seri galibiyetler gelebilir. İlhan ve Ahmet'in arkasında serbest oynamak yeteneklerimi daha rahat sergilememe yol açıyor. Kazanmanın ötesinde, attığım güzel gollerden büyük keyif alıyorum."

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır