kapat
09.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fener daha mı güçlü!

Cansun, F.Bahçe maçını soranlara, "Bizim için Fenerbahçe de Malatya da bir. Derbi daha mı zor olacak. Biz her maçı kazanmayı amaçlıyoruz" yanıtını verdi

Hakem kötüydü
G.Saray Başkanı Mehmet Cansun, haftasonundaki Fenerbahçe maçı öncesi gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Maçtan sonra hakem Ünsal Çimen'in kötü bir yönetim gösterdiğini savunan Cansun, F.Bahçe maçı ile ilgili bir soruya ise şu yanıtı verdi: "Bizim için F.Bahçe de Malatya da bir. F.Bahçe, Malatya'dan daha güçlü bir takım mı? Derbi bizim için daha mı zor olacak. G.Saray'a rakip farketmez. Biz her karşılaşmaya kazanmak için çıkıyoruz."

Yıldırım'a küfür
G.Saraylı taraftarlar dünkü karşılaşmada sürekli ezeli rakipleri Fenerbahçe ile uğraştı. Tribünlerden sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'a küfür yağdı. Perez'in çift sarıdan kırmızı kart görmesiyle Yıldırım aleyhine başlayan küfürlü tezahürat üzerine, hakem Ünsal Çimen uyarı anonsu yaptırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ayrıca tribüne de "Fenerli doğsan da, Cimbomlu öleceksin" pankartı asarak derbiyi sahadan önce tribünde başlattılar.

Bayram AYDIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır