kapat
09.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Türkiye dünyaya 'Hüp'le tanıtılacak

RTÜK, Tarkan'ın 'Hüp' adlı şarkısına herhangi bir ceza vermedi. Turizm Bakanlığı ise yurt dışında gösterilecek olan Türkiye reklamlarının müziği olarak 'Hüp'ü seçtiğini açıkladı
Türkiye bu ayın sonunda başlayacağı yeni tanıtım döneminde, yabancı televizyonlarda yayınlanacak tanıtım filmlerinde ünlü sanatçı Tarkan'ın 'Hüp' adlı şarkısını kullanma kararı aldı. DDF Reklam Ajansı tarafından hazırlanan ve 40 saniye süreyle Türkiye'yi tanıtan reklam filmleri Tarkan'ın şarkısıyla desteklenecek. Tarkan'ı, yurt dışında da popüler olduğu için seçtiklerini açıklayan ajans yetkilileri, ünlü sanatçının 'Hüp' şarkısının özellikle İstanbul'u tanıtan reklamlarda kullanılacağını belirtti. Kendilerine gelen şikayetleri değerlendiren Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ise (RTÜK), Tarkan'ın klibine ceza kesmeyeceğini açıkladı. Üst Kurul, Tarkan'ın 'Hüp' şarkısının klibinin, uyarılar dikkate alınarak değiştirilmesi nedeniyle herhangi bir müeyyideye gerek olmadığına karar verdi.

Tarkan'ın Milli Futbol Takımımızın resmi içeceği Pepsi'nin Cihangir'de çekilen reklamları da önümüzdeki günlerde gösterime girecek. Pepsi'nin Türk futbolseverlerine bir de müjdesi var: P.K. 155 80622 Levent adresine herhangi bir Pepsi kapağı ya da açma halkası gönderen 10 şanslı kişiyi 3 Haziran'da Kore'de oynanacak Türkiye-Brezilya maçını Tarkan'la birlikte seyredecek.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır