kapat
08.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

SOYGUNA DEVAM

Doğalgaz zirvesinden göz boyayan bir indirim çıktı. Halk sözde ucuzlatılmış tarifeyle bile 90 bin lira fazla ödeyecek. Doğalgaz zirvesinde dağ fare doğurdu. Doğalgazla ısınan 5 büyük kentin belediye başkanlarını biraraya getiren 7 saatlik zirvede Enerji Bakanı Çakan KDV'yi indirmeye, başkanlar da kâr marjlarını önemli ölçüde aşağı çekmeye yanaşmadı. Sonuçta tarifeler sadece 40-50 bin lira ucuzlatıldı. Doğalgazın yeni fiyatı İstanbul ve Ankara'da 348 bin 678 lira, İzmit, Bursa, Eskişehir'de 343 bin 314 lira olacak. Oysa SABAH'ın yaptırdığı hesaba göre, doğalgazın fiyatının 260 bin liraya inmesi gerekiyor. Bu durumda halk 83 bin ile 88 bin lira arasında fazla bedel ödemeye devam edecek. Çakan ve başkanların "Büyük fedakarlık" diye takdim ettikleri yeni fiyatlar bir tebliğle Başbakanlığa gönderildi. Doğalgaz satışında belediye ve diğer dağıtım kuruluşlarının kâr marjını yüzde 45'ten 30'a indiren tebliğ yayınlanınca indirim yürürlüğe girecek.
Tüm metin


SON DAKİKA'DA


5 trilyon ayakkabı boyacısına çıktı
Milli Piyango'nun 5 trilyon liralık yılbaşı özel ikramiyesi kelimenin tam anlamıyla 'gariban'a vurdu. Adıyaman'dan İstanbul'a yeni göçen, 27 yaşındaki ayakkabı boyacısı Ali Polat artık trilyoner bir adam. Kira ödeyecek parası olmadığı için eşi ve çocuğuyla birlikte ablasının İkitellli Mehmet Akif Mahallesi'nde...
TÜRKİYE'DE

Kod adı: Kılıçbalığı
Mali Şube ekipleri dün sabah İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Denizli'de aynı anda başlattığı "Kılıçbalığı Operasyonu" ile Emlakbank'ın üst düzey eski yöneticilerini gözaltına aldı. Operasyon sırasında Ziraat Bankası ile birleştirilen Emlakbank'ın merkezindeki evraklara el konuldu.
EKONOMİ'DE

Taliban magazin!
Birbirinden komik esprilerin yer aldığı, Talibanları ti'ye alan özel sayıya devrik yönetime ithafen FTM (For Taliban Magazine) diye özel kapak yapılmış. Kapağı her zamankinin aksine seksi bir kadın yerine, tüm vücudu burkayla sarıp sarmalanmış, muhtemelen dergiden bir erkek muhabirin fotoğrafı süslüyor!
DÜNYA'DA

Devlet Bakanlığı'na Reşat Doğru atandı
Doğru'nun Devlet Bakanlığı'na atanmasına ilişkin kararnamenin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından onaylandığı öğrenildi. Çay, 24 Aralık 2001 tarihinde, MHP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli'nin isteği üzerine, Başbakan Bülent Ecevit tarafından görevden alınmıştı.
POLİTİKA'DA

11 Eylül krizi
Dünyayı sarsan 11 Eylül'deki terörist saldırı, güreşimizi de vurdu! Güreş Federasyonu Başkanı Osman Şansal, son dünya şampiyonasında alınan başarısız sonuçların ardında bu saldırının etkilerinin olduğunu savunarak şunları söyledi: "Atina'daki başarısız sonuçları bir bütün olarak ele almamız lazım.
SPOR'DA

Hayatta kimseye güvenim kalmadı
Gönül ilişkileri iyi zamanlarında insana hayatı sevdirir. Ya istemediğiniz bir anda ve istemediğiniz biçimde biten ilişkiler. Hayata küser insan ve varlığının en vazgeçilmez duygusu olan 'güveni' yitirir. Hem kendine, hem de hayata karşı güveni... Demet Akalın'la konuşmaya başladığımızda bize yansıyan en belirgin duygu işte buydu.
MAGAZİN'DE

İlaç almaya gerek yok
Çikolatalı puding: Bu sayede vücuttaki kan istediği protein ve mineralleri alır. İngiliz Sağlık Bakanlığı, kilo kaybı yaşayanların günde 3 kez 1 hafta boyunca puding yemesini tavsiye ediyor. Peynir: 100 gramında 78 kalori bulunuyor. Yumurta: Günde 2 yumurta kadınların günlük protein ihtiyacının 4'te 1'ini...
SAĞLIK'DA

Kestire biçtire Barbie'leşti
Şimidiye kadar tam 38 kez estetik ameliyat yaptırarak bu alanda dünya rekorunu elinde bulunduran Cindy Jackson artık estetik olmayacağını açıkladı. 1979'dan bu yana burun, yanak, kalça, göğüs, çene gibi ameliyat olmadık yeri kalmayan Jackson (46) vücudunun artık tam kıvamında olduğunu söyledi.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,389,000 1,399,000
MARK 631,000 636,000
EURO 1,235,000 1,244,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır