kapat
14.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hakan oynamalı
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, SABAH'a önemli açıklamalarda bulundu. İşte Hakan Şükür'den Fatih'e, hakemlerden naklen yayınlara kadar Ulusoy'un görüşleri: "Hakan Şükür milli takımımız için çok önemli bir futbolcu. Bu nedenle ya Inter de, ya da başka bir takıma transfer olup, oynaması şart.
Tüm Metin

  Revivo müjdesi
F.Bahçe'de İsrail'in Avusturya ile yaptığı maçta ciddi bir şekilde sakatlanan ve yaklaşık iki aydır sahalardan uzak kalan Revivo, Bursaspor maçı kadrosuna alındı. Teknik direktör Denizli ile özel bir görüşme yapan İsrailli futbolcu, "Hocam ağrılarım sürüyor.
Tüm Metin

  Yönetim kaybetti
İşte Galatasaray-Fatih Terim temasında 4 gün içinde yaşananların SABAH farkıyla perde arkası: Komedi filmi gibi gelişmeler, yönetimin A.Gücü maçı sonrası futbolculara ceza yağdırmasıyla başladı. Radikal kararları Pazartesi akşamı onaylayan Lucescu, Salı birçok oyuncunun "Sakatım" diyerek idmana çıkmadığını görünce panikledi.
Tüm Metin

  Tercüme bahanesi
Galatasaray'da kaynayan kazan Lucescu'nun Sportif İlişkiler direktörü Mete Razlıklı ile yaptığı görüşmelerde "Sözlerim yanlış aksettirildi. Gerekirse özür de dilerim" demesiyle duruldu. Romen hoca Razlıklı'ya "G.Saray'a kazan kaldıracak durumda değilim. Bugüne kadar yönetim kurulu bana hep destek verdi" dedi .
Tüm Metin

  Ben seçim için malzeme olmam
Bu sezon kesinlikle G.Saray'ı çalıştırmam" diyerek teklifin seçim için yapıldığı fikrinde olduğunu gösterdi. Ayrıca Milan'da yönetimle Ancelotti'nin ortak operasyonu sonucu yerinden olan Terim, Cansun ve Altaylı'ya "O günlerde bütün Türkiye bana destek çıktı.
Tüm Metin

  Daum'dan kontra!
Beşiktaş'ta bazı yöneticiler ile teknik direktör Daum arasındaki gerginlik sürüyor. Alman hocanın yönetimi iğneleyen açıklamaları üzerine Pazartesi günkü toplantıda bir grup yönetici rahatsızlıklarını dile getirerek Başkan Serdar Bilgili'den Daum'u uyarması ve bu işe bir çözüm bulmasını istemişlerdi.
Tüm Metin

  Amatörce davrandılar
Yeni sözleşme imzalamadığı için PAF Takım'a gönderilen Hakan dün ilk idmanına çıktı. Milli futbolcu, "PAF Takımı'nın programını bilmiyorum. Bana program bile veremediler. Böyle amatörlük görmedim. Bu iş profesyonelce yapılabilirdi" dedi.
Tüm Metin

  Londra hatırası
Efes Pilsen'in kötü gidişi Euroleague'de zirve ve Final Four beklentilerimizi Ülker'e yoğunlaştırdı. Başkanı, menajeri, koçundan onu buralara kadar izleyen seyircisiyle Ülker, Avrupa markası olmaya çok yaklaşmış.
Tüm Metin

  Alpay'dan yaylım ates
Aston Villa forması giyen milli futbolcu Alpay Özalan, İngiliz futboluyla karşılaştırdığı Türk futbol piyasasını adeta eleştiri yağmuruna tuttu. Deneyimli futbolcu, kendisine ait "www.alpayozalan.com" adlı internet sitesinde yaptığı açıklamada...
Tüm Metin

  Ziraat'tan 2 avans
Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde Ziraat Bankası, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 yendi. İlk iki seti Burak ve Aytaç'ın oyunlarıyla Fenerbahçe, lehine çevirmeyi bildi. Daha sonra Ziraat Bankası adeta patladı.
Tüm Metin

  Körfez son çeyrek finalist
Futbolda Türkiye Kupası 4. kademesinde Kocaelispor, Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Maça hızlı başlayan ve ilk 20 dakikada geliştirdiği ataklarda etkili olamayan Kocaelispor, Ahmet Arslaner'in yerine Lazarov'u aldıktan sonra ilerideki gücünü artırarak 2 gol buldu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır