kapat
14.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ailem gururla beni seyrediyor

Bulgar televizyonunda striptiz yaparak haber sunan ve rating rekorları kıran Galya 'Ailem ve sevgilim beni övünerek izliyorlar 'diyor...
Bulgaristan'da yayın yapan MSAT televizyonunda "Çıplak Gerçekler" adlı programda striptiz yaparak haber sunan 20 yaşındaki Galya işinden memnun. Anne babasından ve sevgilisinden olumsuz tepki almadığını söyleyen güzel spiker geleceğinin parlak olduğuna inanıyor.

Her sunduğu haberle birlikte üzerindeki elbisenin bir bölümünü çıkaran spiker Galya, MSAT televizyonunda 'çıplak spiker' olarak işe başlamadan önce bir lokantada garson olarak çalışıyormuş. Sonra tesadüfler sonucu elemelere katılmış ve spiker seçilmiş. Çalıştığı televizyonunun rating'ini birden bire yükselten Galya, anne babasının da programı hiç kaçırmadan izlediğini söylüyor: "Ailem akşam televizyon karşına toplanıp beni seyrediyor. Çok heyecanlanıyorlar. Bana moral ve destek veriyorlar. Zdravko adında bir erkek arkadaşım var. Onun açısından da hiçbir problem yok. Zdravko şu anda Simeonovo'daki bir askeri okulda öğrenci. Ancak şimdiye kadar kendisinden olumsuz bir tepki almadım. Çok iyi bir erkek. Ailesiyle de tanışıyorum. Şimdilik evlenmeyi düşünmüyoruz ama ilerde ne olacağı belli olmaz."

900'LÜ HATTI DA VAR
Kısa sürede Bulgar erkeklerinin gönlünü fetheden Galya için 900'lü bir telefon hattı da açılmış. Hayranlarıyla canlı canlı sohbet eden seksi spiker, buradan kazandığı paraları hayvanlara harcıyor. Çünkü Galya fanatik bir hayvansever. Sokak köpeklerinin korunması için çalışan derneklere bağış üstüne bağış yapıyor ve bakın nedenini nasıl açıklıyor: "Bir gün bir sokak köpeğinin sarhoş gibi yolda yürüdüğünü gördüm. Bir adam yaklaştı ve onu ensesinden yakaladı. Sonra bir araba çağırdı. Arabanın üzerindeki yazılardan anladım ki onlar Sofya Büyükşehir Belediyesi'nin görevlileriydi. Daha önce televizyonlarda bu köpeklerin sokaklardan toplandıktan sonra yakıldığına dair haberler izledim. Çok üzüldüm ve hemen bir şeyler yapmaya karar verdim."

Murat SAVAŞ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır