kapat
01.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 MEDYA
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Kendinizi fazla zorlamamanız gereken bir günde bulunuyorsunuz. Fiziksel enerjinizi düşürmemeye bakın. Burcunuzdaki Ayın girişimci ruhuyla beğeneceğiniz birisiyle tanışabilirsiniz. Şansınızı değerlendirmek sizin elinizde.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Sahip olduğunuz şeyleri paylaşma konusunda katı bir tutum içine girebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların beklentilerini karşılamak konusunda gönülsüz bir tutum içine girebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Eşiniz veya sevgilinizin sizinle daha fazla zaman geçirmesini isteyebilirsiniz. Bunu güzel bir ifadeyle dile getirebilirsiniz. Parasal konularda kazançlı olabileceğiniz, yatırım yapabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün canınız ikili ilişkilerden dolayı sıkılabilir. İnsanların sizi anlamadıklarını düşünebilirsiniz. Duygularınızın yoğunlaşarak kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Parasal harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir günde bulunuyorsunuz. Yatırım için uygun bir dönemde bulunduğunuzdan hesabınızı iyi yapmanız gerekiyor. Sevdiklerinize cömert davranıyorsunuz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yaşadığınız bir dizi olay sonucunda bu gün prensiplerinizden ödün vermek zorunda kalabilirsiniz. Olaylardan ders almaya bakın. Alışverişe çıkabilir, kendiniz ve sevdikleriniz için güzel hediyeler alabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ailenizden birisiyle küçük bir yanlış anlama nedeniyle tatsız bir durum yaşama ihtimaliniz var. Fakat burcunuzda birleşen Merkür ve Venüsün desteğiyle kendinizi iyi ifade ettiğiniz taktirde bu sorun anında çözümlenecektir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bu gün kendinizi iyi hissedecek ve zamanınızı verimli ,yoğun bir şekilde geçireceksiniz. Yolda aniden karşılaşacağınız bir olay sizi biraz gerginleştirebilir. Gizli buluşmalardan uzak durun.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün kendinizi biraz huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Eleştiri ve nasihatlere kapalı konumdasınız. Arkadaşlarınızın sizi sevdiklerinden dolayı eleştirdiklerini anlamak istemeyebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın desteğini alarak rahatlayacaksınız.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Enerjinizin düştüğü, kendinizi mutlu hissedebilmek için zorlandığınız bir gün. İlişkilerinizdeki problemleri artık kaldırabilecek bir ruh hali içinde değilsiniz. Bedenen kendinizi yormamaya bakın.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Sevgilinizin söylediği bir sözü kafanıza takıp kendinizi huzursuz edebilirsiniz. Unutmayın sözlerden ziyade niyet önemlidir. Uzak bir yerle görüşme yapıp yeni bağlantılar edinebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İş yorgunluğunuzu arkadaşlarınızla geçireceğiniz güzel saatlerle üstünüzden atacaksınız. Olaylar karşısında sevgilinizle fikir birliği içinde olmak size güven ve mutluluk veriyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır