kapat
26.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Beşiktaş, Tolga'yı bitirdi


G.Birliği ile 700 bin $'a anlaşan Beşiktaş, 2002 Haziran'ında başlayacak ödemeleri TL üstünden yapmak istiyor. Cavcav $'da diretince imza gecikti. Tolga ise Kartal'la anlaştı
Beşiktaş, G.Birliği'nden Tolga'nın transferini bitirmek için, ikinci defa harekete geçti. G.Birliği'nin kadrodışı bıraktığı defans oyuncusu için başkan İlhan Cavcav'ın 1 milyon dolarda diretmesiyle tıkanan görüşmeler dün yeniden hız kazandı.

Sıkı pazarlıklar sonucu Beşiktaş'ın 700 bin $'lık teklifini kabul eden Cavcav, buna karşılık peşinatın yüksek olmasında diretti. Ancak siyah-beyazlı yöneticiler, "Peşinat ödeyemeyiz. Ama Tolga'nın bu sezon sizden alacağı parayı biz ödeyelim" diyerek taksitlerin de gelecek yıla sarkıtılmasını istediler

TL sorun çıkardı
Cavcav, Tolga'nın sezon sonunda bedava serbest kalacağını düşünerek bu teklifi kabul etti. Ancak Beşiktaş bir de $ yerine TL üzerinden ödeme yapmayı teklif edince pürüz çıktı.

Siyah-beyazlı yöneticiler, Cavcav ile kesin anlaşmaya varır varmaz Tolga'ya imza attırmayı planlıyorlar. Tolga ile dün asbaşkan Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin'in bir görüşme yaparak anlaşma sağladığı ifade edildi.

Ümraniye şaşırtmacası
Siyah-beyazlılar, daha önce Ümraniye Tesisleri'nde yapılacağı açıklanan Denizli maçı hazırlıklarını, Fulya'da basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

Antrenör Roland Koch'un yönettiği idmanda kondisyon ve pas çalışmasının ardından taktik çift kale maç yapıldı. İdmanda İlhan ve Nihat attıkları gollerle göz doldurdular.

FATİH DOĞAN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır