kapat
26.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Zaman zaman para ilişkileriniz yüzünden zorlanabilirsiniz Ayın Satürnle rahat etkileşimi öncülük yeteneğinizi kullanabileceğinizi ve çevrenizle iletişiminizi artırabileceğinizi gösteriyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün Ayın durumu sabrınızı zorlayabilir. Kariyeriniz konusunda yaşayabileceğiniz gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız..Otoritelerle olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Heyecanlı yapınızı destekleyebilir, yüksek öğrenim ve ticaretle ilgili konulara eğilebilirsiniz.. Bir çok yolculuk planlayabilir ve bunları gerçekleştirmek için gerekli adımları atabilirsiniz..


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ayın durumu bilinçaltınızı toparlayacak etkiler yaratabilir. Duygusal ve cinsel yoğunluğunuz sizi eşiniz ve sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Anlaşmalarınız ,para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda inişli çıkışlı etkiler hissedebileceğiniz gözleniyor. Girişimci ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratabilir. .


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Düzene ve stabiliteye önem vereceğiniz bir gündesiniz. Fakat Kova burcunda bulunan Ay çalışma koşullarınızda yeni düzenlemeler yapabileceğinizi öngörüyor.. Sağlıkla ilgili konulara dikkat.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz her konuda fırsatlar gündemde Kendinizi ifade etmek için sosyal ortamlarda bulunmayı isteyebilir özellikle aşk yaşamınızda yenilikler yapmayı deneyebilirsiniz


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ayın Uranüsle birleşimi yaşamınızda alıştığınız düzeni değiştirebileceğinizi belirtiyor. Yaşadığınız mekan , aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ayın Uranüsle birleşimi ruhunuza neşe katacak. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla olan iletişiminizin yoğunlaşacağı ve özellikle eğitimle ilgili seyahatlerinizin artabileceği gözleniyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Maddi konulara dikkat. Değişimlere hazırlıklı olmalı fakat aşırı risk almaktan kaçınmalısınız . Harcamalarınızın yoğunlaşabileceğini gözleyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda akılcı davranmalısınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ayın Satürnle olumlu etkileşimi planlama gücünüzü arttırırken üstünüzde beklenmedik bir enerji yoğunlaşması yaratabilir. Fakat enerjiniz insanlar üzerinde kırıcı etki yaratabilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yaratıcı bilinçaltınız ve planlama gücünüz yüksek. Bugün girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilirsiniz. Ama bunları uygulamaya koymak için sabırlı davranmanız gerekebilir.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır