kapat
26.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Daum'un eli boş


Avukatların davanın düşürülmesi veya mahkeme yerinin değiştirilmesi için yaptığı başvurular hakim Ulrich Christoffel tarafından geri çevrildi

Savcı: Daum suçlu
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum'un kokain kullanmak ve satın almakla suçlarıyla yargılanmasına Almanya'nın Koblenz Eyaleti'nde devam ediliyor. Dün yapılan ikinci duruşmada savcı Joerge Angerer, "Kriz-toph" Daum için 5 yıla kadar ağır hapis cezası istedi.

Savcı Joerge Angerer, mahkemede Daum'un 3-5'er gram arasında toplam 63 kez kokain kullandığını, ayrıca 100 gram tutarında kokainin alımı için bir arkadaşına talimat vermekten ötürü suçlu olduğu iddiasında bulundu

Eyalet sınırları geçerli
Hakim Ulrich Christoffel, Daum'un avukatı Rolf Stankewitz'in "İkinci bir mahkeme de medyada yapılıyor. Bu yüzden davanın düşürülmesini talep ediyoruz" başvurusunu reddetti.

Hakim, avukatların davanın yerinin değiştirilmesi talebini de geri çevirdi. Buna gerekçe olarak, Uyuşturucu Yasası'nı ihlal ettikleri gerekçesiyle yargılanan ve Daum aleyhine ifade veren 4 kişiden birinin satışı Koblenz sınırları içinde yaptığı için, davanın Koblenz Eyalet Mahkemesi'nde görüşülmesinin gerektiği açıklandı.

GALİP ÖZTÜRK

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır