kapat
26.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Bu adam ne yapıyor?


Cevap: 1.5 ay önce kaza sonucu yıkılan sirkeci üst geçidini aslanlar gibi tek başına inşa ediyor!
Sirkeci'den geçerken, bir adamı elinde kazma ter içinde çalışırken görenler hayrete düşüyor. Bunun nedeni; Büyükşehir Belediyesi'nin, 1.5 ay önce bir TIR'ın çarpması sonucu yıkılan üst geçidin yeniden inşaası için başlattığı çalışmayı sadece bir işçiyle sürdürmesi...

NE ZAMAN BİTER?
Bir an önce bitirilmesi gereken üst geçitin kaplumbağa hızıyla gerçekleştirilmesi, başta Sirkeci esnafı ve çalışanlar olmak üzere bölgeye adım atan herkesin tepkisini çekiyor. Trafik ışıklarının da bulunmadığı yolda üst geçit olmadığı için kelle koltukta karşıdan karşıya geçmek zorunda kalan İstanbullular, çalışmanın tek bir işçi ile sürdürülmesini laubalilik ve sorumsuzluk olarak nitelendiriyor. Bir haftada bitirilebilecek çalışmanın böyle giderse aylarca sürebileceğini hatırlatan Sirkeci esnafı, "Belediye, feryadımızı duyup üstgeçit için geç de olsa nihayet kolları sıvadı ama işi baştan savma bir şekilde yapıyor" diye isyan ediyor.

TAKVİYE YAPIN
Ağır aksak sürdürülen çalışmanın kontrol de edilmediğini ifade eden Sirkeci esnafı, "En ufak bir kazı çalışması için onlarca işçiyi görevlendiren belediyeden işçi takviyesi yaparak üst geçiti bir an önce tamamlamasını bekliyoruz" çağrısı yapıyor.

Ramazan YAZGAN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır