kapat
26.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Yaşlı kadının belini kırdılar
Kapkaççı terörü bitmek bilmiyor. Seviye Özata adlı yaşlı kadın, dün öğle saatlerinde Kartal Uğur Mumcu Mahallesi'nde gözü dönmüş kapkaççıların saldırısına uğradı. Emekli maaşını yeni çeken talihsiz kadın kapkaççılar tarafından yerlerde sürüklendi. Saldırganlar, Özata'nın çantasını aldıktan sonra plakası belirlenemeyen bir araçla olay yerinden kaçtı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Seviye Özata'nın belinin kırıldığı ortaya çıktı. Üç polis ekibinin devriye görevi yaptığı bölgede 11 kez kapkaç olayının meydana geldiği bildirildi.

Kefeli'ye çete davası
İşadamı Mustafa Kefeli hakkında Alaaddin Çakıcı tarafından oluşturulduğu öne sürülen çeteye üye olmak ve Türk Ticaret Bankası İhalesi'ne fesat karıştırmak suçundan dava açıldı. Kefeli'nin 4 yıl hapis cezası isteniyor. Nesim Malki'nin öldürülmesi, ruhsatsız silah taşıma ve tehdit suçlarından da yargılanan Kefeli, bu suçları af kapsamına girdiği için dava açılmadı. Hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan Kefeli, 1 Ekim 2000 tarihinde ABD'den kendi isteğiyle Türkiye'ye dönmüştü.

Sapık çocuk kaçırdı
Silivri Selimpaşa İlköğretim Okulu bahçesinde oyun oynayan Ö.S (8) adlı kız çocuğu, Ergün Civak adlı bir sapık tarafından zorla otomobile bindirilerek kaçırıldı. Ö.S, Yoğurthane Mevkii'nde yavaşlayan otomobilden inip yardım istedi. Bunun üzerine paniğe kapılan sapık, kaçarken kaza yapınca yakalandı. 25 yaşındaki Ergün Civak'ın üç aylık evli olduğu ortaya çıktı. Sapığın daha önce Bakırköy Devlet Hastanesi'nde alkol tedavisi gördüğü belirlendi. İ

Enver Ören'e takipsizlik
İstanbul DGM Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, İhlas Finans hakkında yürütülen çete soruşturmasında, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören, oğlu İhlas Finans Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahit Ören ile 8 şirket yöneticisi hakkında, cürüm işlemek amacıyla çete oluşturmak ve emniyeti suistimal suçlarından takipsizlik kararı verildi. İhlas Finans'in işlemlerinin durdurulmasının ardından Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu tarafından yapılan suç duyurusu üzerine, İstanbul DGM Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan soruşturma sonucunda Enver Ören ve oğlu A. Mücahit Ören dışında İhlas Finans yöneticileri Mehmet Savaş, Ayhan Apak, Ali Tugay Gölbaşı, Mehmet Kervancı, Mustafa Reşen Selçuk, Hilmi Işık Boğ, Mesut Uğur, Recep Süleyman Özdil hakkında takipsizlik kararı verildi. İhlas Finans'ın işlemleri durdurulduğunda mağdur edildiği iddia edilen kişi sayısı 300 bin, parasal boyutu ise 1 milyar 100 milyon dolar idi. Bugüne kadar 137 bin kişiye yaklaşık 300 bin dolar ödendiği belirtildi.

Karadeniz'de sel: 1 ölü var
Kuzeyden gelen yağışlı ve soğuk havanın etkisine giren Doğu Karadeniz bölgesinde aşırı yağış, sel ve heyelana neden oldu. Artvin'in Hopa ilçesinde selin getirdiği heyelan nedeniyle bir evin yıkılması sonucu 1 kişi öldü, ilçede yıkılma tehlikesi bulunan 15 ev boşaltıldı. Yine Hopa'da 8 araç sel sularıyla dereye kapıldı. Rize, Trabzon ve Giresun'da da şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Trabzon-Rize karayolu ulaşıma kapandı. Artvin'de önceki gün başlayan şiddetli yağış özellikle Hopa, Arhavi ve Artvin ilçelelerinde etkili oldu. Hopa'nın Kaledibi Mahallesi'nde dün saat 03.00 sıralarında aşırı yağış heyelana neden oldu. Heyelanın yıktığı ev altında kalan Gültekin Başar(29) yaşamını yitirdi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır