kapat
26.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ladin yakalanacak mı?


İngiltere Başbakanı Tony Blair: Öldürülmesini tercih ederim
Daily Telegraph gazetesine konuşan Blair, "Çok sıkı korunuyor. Ladin'in yakalanıp, mahkemeye çıkacağını zannetmiyorum. Ladin'in bir bombardıman sırasında öldürülmesi bana daha gerçekçi geliyor. Öldürülmesini tercih ederim" dedi. Başbakan ayrıca İngiliz komandolarına Ladin'i canlı yakalamak için hayatlarını riske sokmamalarını emretti.

ABD Savunma Bakanı Rumsfeld: Ladin'i yakalamak çok zor olacak
harekatla ilgili yaptığı basın toplantısında Savunma Bakanı Donald Rumsfeld, "Taliban devrilecek. ABD yönetimi Ladin'i ele geçiremeyebilir. Onu yakalamak ya da öldürmek çok zor olacak. Dünya büyük. Ladin'in de çok parası ve kendisini destekleyen adamları var. Tam olarak başarılı olup olamayacağımızı bilemiyorum" dedi. Amiral John Stufflebeem ise Taliban'ın çok sıkı savaşçı çıktıklarını söyledi.

ABD eski Başkanı Bill Clinton: Şans yanımızda olursa yakalarız
İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Clinton, Ladin'in yakalanacağından emin. Amerikalılar'a "Sabırlı olun" diye seslenen Clinton, "Ladin mutlaka yakalanacaktır. Onu ele geçireceğiz. Bu kesin. Şans yanımızda olursa, onu yakında yakalarız. Ancak el Kaide çökertilse de yeni Ladinler gelecektir. Başkan Bush'a tam destek veriyorum" dedi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır