kapat
26.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Evlilik Steffi'yi kalkındıracak


Steffi Graf, evli kaldıkları her yıl için Agassi'den 1 milyon dolar, boşanma halinde ise 7 milyon dolar alacak
Andre Agassi - Steffi Graf çifti hafta başında gizlice evlendi. Böylece çiftin yaz aylarında avukatları aracılığı ile yaptığı evlilik sözleşmesi de yürürlüğe girmiş oldu. Buna göre çiftin ayrılması halinde Alman tenisçi Steffi Graf boşanır boşanmaz kocasından 7 milyon dolar alacak. Agassi bunun yanısıra kendisinden 1 yaş büyük karısına evli kaldıkları her yıl için 1 milyon dolar da verecek. Alman tenisçi nakit paranın yanısıra Agassi'nin San Francisco'daki 25 milyon dolarlık muhteşem malikanesinin de yarısına sahip olacak.

'YOĞURDU ÜFLÜYOR'
Her halükarda Graf'ı kârlı çıkaracak anlaşma bizzat Agassi tarafından istendi. Agassi'nin böyle bir anlaşma yapmak istemesinin nedeni ise 1997-99 yılları arasında Brooke Shields ile yaptığı evlilik. Yakın çevresi Agassi'nin 1999'daki boşanma sırasında Shields'a verdiği yüksek tazminattan ders aldığını ve bu yüzden vereceği miktarı şimdiden ayarladığını belirtti. Agassi'nin 250 milyon dolarlık servetine karşılık, 2 yıl önce tenisi bırakan Graf'ın serveti 70 milyon dolar civarında.

Lokanta da kutladılar
Las Vegas'ta evlenen çift nikah dairesine giderken yanlarına hiç kimseyi almadı. Sade bir törenle evlenen çift, evliliklerini başbaşa yedikleri bir yemekle kutladı. San Francisco'daki Lindo Michoacan adlı Meksika restoranına giden Graf ve Agassi mum ışığında romantik bir düğün yemeği yedi. Çiçeği burnundaki eşi için lokantayı kapatan Agassi'nin seçtiği menü Fajita, Taco, su ve diet koladan oluştu.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır