kapat
26.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Jacques kadınları baştan çıkarır!


Fransa'da Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken, seçimlerin iki adayı Lionel Jospin ile Jacques Chirac'ı anlatan kitaplar birbiri ardına piyasaya sunuluyor.
Chirac'ın eşi Bernadette Chirac, özel yaşamını anlatan "Görüşme" adlı kitabını geçtiğimiz hafta yayımladı. Kitap piyasaya çıkar çıkmaz Fransız kitapseverlerinin ilgi odağı oldu. Madam Chirac kitabında 1956 yılında evlendiği kocasının çapkınlıklarını şöyle anlatıyor:

'SONUNDA HEP BANA DÖNER'
"Eşim çok iyi yetiştirildi. Ailenin tek çocuğuydu. Tanıştığımız yılın sonunda Amerika'ya Harvard Üniversitesi'nde staj yapmaya gitti. Bir akşam çok çekici bir kızla tanışmış. Annesine nişanlandığını yazmış ve kızın üstü açık bir arabada çekilmiş fotoğrafını yollamış. Kaynanam beni aradı ve "Korkunç bir şey. Bana yardım etmeniz gerekiyor. Oğlumun, üstü açık araba kullanan bir Amerikalı ile evlenmesini istemiyorum" dedi. Birkaç yıl sonra da evlendik. Eşim her alanda başarılıydı, müthiş sükse yapardı. Hele kızlar arasında. Annesi sürekli bana oğlunun Cary Grant veya Gary Cooper'la yarışabileceğini söylerdi. Yakışıklı ve baştan çıkarıcıydı. Sonra güç her zaman kadınları çeker. Kadınlar ona birer kelebek gibi yaklaşıyorlarlar, peşinde koşuyorlardı. Ben çok kıskanırdım. Ama mantıklı davrandım. Ona karşı bu konuda hiç kin ve hınç duymadım. Ancak çok zor anlarımız oldu. Şimdilerde, ilk defada bile çiftler birbirlerini terk ediyorlar. Benim durumum farklı. Çocuklarım yüzünden ve geleneklere gömülü olduğum için her zaman kararsız kaldım. Jacques da her seferinde bana geri dönerdi. Her şeye rağmen ben onu sürekli kolladım."

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır