kapat
22.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İstiyorum ama çok korkuyorum


Hülya Avşar 'Hababam Sınıfı Dönüyor'daki 'Deli Bedriye' rolü için filmin yönetmeni Ferdi Eğilmez ile anlaştı. Ancak Avşar filmin eski havasını yakalayamamasından korkuyor
Hababam Sınıfı filmlerine imzasını atan Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, 'Hababam Sınıfı Dönüyor' adlı filmdeki 'Deli Bedriye' rolü için teklif götürdüğü Hülya Avşar'dan 'prensipte evet' yanıtını aldı. Yeni filmdeki karakterlerin, bildiğimiz 'Hababam'dan farklı olacağını belirten Eğilmez, bu filmde Kel Mahmut, İnek Şaban, Güdük Necmi, Domdom Nuri, Tulum Hayri ve Damat Ferit gibi 'Hababam'la özdeşleşmiş tiplere yer vermeyecek.

AYNI MEKANDA ÇEKİLECEK
Filmin orijinaline ve babasına duyduğu saygıdan dolayı 'Hababam'ın bilindik tiplerini farklı isimlerle beyazperdeye taşıyacak Ferdi Eğilmez, 'Hababam'ların çekildiği Çamlıca Kız Lisesi'yle de anlaştı. Eğilmez'in başrol teklifini kabul eden Hülya Avşar ise filmin eski 'Hababam'ların havasını yakalayamamasından endişeli. 'Hababam Sınıfı Dönüyor'un çekimlerine önümüzdeki ay Çamlıca Kız Lisesi'nin binasında başlanacak.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır