kapat
22.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kalbi tehlikede gönlü sahnede!


Tiyatrocu Gazanfer Özcan bir ay kadar önce baypas ameliyatı oldu. Doktorları uyardı: 'En az 3 ay sahne yasak.' Ama Özcan dinlemeyip çalışmalara başladı!
Geçtiğımız ay baypas (by-pass) ameliyatı olan ve üç kalp damarı değiştirilen tiyatrocu Gazanfer Özcan, doktorlarının koyduğu 3 aylık çalışma yasağına rağmen yeni oyununun provalarına başladı.

Tatildeyken geçirdiği kalp krizini gaz rahatsızlığı sanarak hafife alan ve ölümden dönen Gazanfer Özcan, neden çalıştığını şöyle açılıyor: "Biz isim tiyatrosuyuz. Bizsiz tiyatro olmaz. Seyircimiz böyle istiyor. Ölmedikçe perde kapanmaz. Doktorum çok kızdı. Çünkü en az iki ay daha çalışmamalıydım. Ancak sezon geldi. Çalışmak zorundayız. Bunca oyuncu bu küçük salondan evine ekmek götürüyor. Onları yalnız bırakmam mümkün değil"

Sanat dünyasında ender görülen bir aşkı yıllardan beri devam ettiren ikilinin birbirine olan sevgisi kalp ameliyatından sonra daha da artmış. Eşi Gönül Ülkü şöyle diyor:

'BİN KERE ÖLDÜM'
"O ameliyat olacağını bilmiyordu. Çünkü baygındı. Doktorlara izni ben verdim. Bütün o acıyı ve korkuyu sadece ben hissettim. O bir kere ameliyat oldu ben bin kere öldüm öldüm dirildim. Doktorlar benden daha çok korkmaya başladı. Şükürler olsun iyileşti artık..." Gazanfer Özcan ise, "Benim eşimi ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Ama bu olaydan sonra sevgim daha da arttı. Eşimden ayrı kalmadığım için sevindim" diyor.

Bülent İPEK

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır