kapat
22.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Başkan'ın alemi ölümle bitti


Ukrayna uyruklu kız arkadaşıyla alemden dönen Gümüşhane'nin Altınpınar Beldesi Belediye Başkanı Yusuf Özer, geçirdiği kazada can verdi
AK Parti'li Altınpınar Beldesi Belediye Başkanı Yusuf Özer (45), arkadaşı Nevzat Bozkurt (39) ve Ukrayna uyruklu Tatyana Apanasova (21) ile birlikte önceki akşam Yanbolu Restoran'da geç saatlere kadar eğlendi. Üç arkadaş, geceyarısından sonra Trabzon'a gitmek için yola çıktı. Ancak saat 02.00 sıralarında aşırı derece alkollü olan Nevzat Bozkurt'un kullandığı otomobil, refüje çarpıp takla attı.

ARKA KOLTUKTA OTURUYORDU
Evli ve 4 çocuk babası Belediye Başkanı Yusuf Özer (45) olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Nevzat Bozkurt kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Ukrayna uyruklu Tatyana Apanasova (21) ise yaralı olarak Trabzon Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilen Tatyana Apanasova, "Birlikte eğlendik. Nevzat aşırı alkol almıştı. Ben Başkan Yusuf Özer ile arka koltukta oturuyordum. Nevzat aşırı hız yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç kaza yaptı. Kendime geldiğimde hastanedeydim. Çok üzgünüm" diye konuştu.

YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
Olayın duyulmasının ardından Trabzon Numune Hastanesi'ne giden Belediye Başkanı Yusuf Özer'in yakınları sinir krizi geçirdi. Aynı zamanda Gümüşhane Doğanspor Klubü'nün Yönetim Kurulu üyesi olan Yusuf Özer'in, bugün memleketi Altınpınar'a toprağa verileceği belirtildi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır