kapat
22.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Uçağın hedefi nükleer santraldi
11 Eylül günü kaçırılan 4 uçaktan biri olan ve yolcuların korsanlara müdahalesi sonucu Pittsburgh'a düşen uçağın asıl hedefinin Three Mile İsland bölgesindeki nükleer santraller olduğu ortaya çıktı. İngiliz Sunday Times gazetesinin MI5 yetkililerine dayandırdığı haberde uçağı kaçıran korsanların hedefinin sanıldığı gibi Beyaz Saray değil İngiliz- Amerikan ortaklığı ile iletilen 3 nükleer santral olduğu vurgulandı. Gazeteye konuşan İngiliz istihbaratçıları korsanların uçağı nükleer bölgeye düşürerek ikinci bir Çernobil faciası yaratmak istediklerini söyledi.

ÇİN'İN NAİM'İ
Cep herkülü Naim Süleymanoğlu'na Uzakdoğu'dan rakip çıktı. Pekin'de düzenlenen Akrobat Hayvanlar Festivaline katılan Yingying adlı panda, kaldırdığı halter ile herkesi hayrete düşürdü. Çin'deki bir hayvanat bahçesinde yaşayan Yingying, halterin yanısıra, basket oynuyor, kaykaya binebiliyor ve küçük bir oyuncak akülü arabayı kullanabiliyor.

SOYUZ fırlatıldı
Uluslararası Uzay İstasyonu'na (UUI) Fransız bayan astronot ve iki Rus kozmonotu taşıyan Soyuz uzay aracı, Kazakistan'daki üssünden fırlatıldı. Uzay aracının fırlatılıştan 9 dakika sonra yörüngesine oturduğu ve 'her şeyin yolunda olduğu' açıklandı. Kapsülün Salı günü UUI'ye kenetleneceği bildirildi.

Geri Halliwell'e TERÖR tehdidi
2 hafta önce Umman'da Afganistan harekatına katılmak üzere bekleyen İngiliz birliklerini ziyaret ederek askerlere moral konseri veren seksi şarkıcı Geri Halliwell'in, Suudi terörist Ladin'in adamlarının hedefi haline geldiği belirtildi.

Ünlü şarkıcının teröristlerin saldırısına uğrayabileceğini belirleyen İngiliz istihbaratı, Halliwell'in ve Umman konserinde kendisine eşlik eden Steps grubu üyelerinin çevresindeki güvenlik önlemlerinin artırıldığını açıkladı. Ünlü şarkıcı ise "Askerlerimizi eğlendirmekten gurur duyuyoruz. Teröristler yüzünden korku içerisinde yaşayamayız" diyerek, oldukça cesur bir açıklama yaptı.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır