kapat
18.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Lucescu'dan yine farklı 11


G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, Nantes 11'inden Bülent ve Serkan'ı kenara alıp, Beşiktaş'a karşı Ümit ile Suat'ı oynatacak, Nantes maçını sakat sakat bitiren Emre Aşık da derbide forma giyebilecek
Sezon başından beri her maça değişik 11'le çıkmayı alışkanlık haline getiren G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, Beşiktaş karşısında da kadroda değişiklikler yapacak.

Nantes maçına çıkan 11'den Serkan ile Bülent Akın'ı yedeğe çekmeye karar veren Romen hoca, bu futbolcuların yerine Ümit Karan ve Suat'ı oynatacak.

Geçen hafta Göztepe karşısında oyundan alındığı için formasını yere atan Ümit'i, Nantes maçında yedek oturtan Lucescu, bu futbolcuyla bir görüşme yaparak, "Hırsını saygıyla karşılıyorum, ama tepkin abartılı. Bana ve arkadaşlarına yapılmış saygısız bir hareket ama bunu bilerek yaptığını düşünmüyorum, seni sildim diye bir olay da yok" diye konuştu.

Ümit de, hocasından özür dileyerek, "Yaptığımın yanlış olduğunu biliyordum. Ama bu hırsımdan kaynaklandı. Ne size ne de arkadaşlarıma saygısızlık yapmayı düşünemezdim" cevabını verdi

Capone yetişmiyor
Öte yandan Nantes maçını sakat sakat tamamlayan Emre Aşık'ın durumunun iyi olduğu ve Beşiktaş'a karşı forma giyebileceği açıklandı. Capone ise yine oynayamayacak.

YAŞAR YALÇIN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır