kapat
18.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Paylaştığınız değerlerle ilgili konular yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız sıkıntılarınızın sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bu gün iş ve aile ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün Kova burcunda bulunan Neptünün Akrepteki ayla sert açısı ikili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle birarada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Günlük işlerinizi yoluna koyarken hevesli ve enerjik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün Akrep burcundaki Ayın etkilerini güvenliğiniz ve yaşadığınız yerle ilgili konularda hissedebilirsiniz.. Düşüncelerinizde olumlu değişimler gözlenebilir. Bu gün sevdiklerinizin ve ailenizin üstüne fazlasıyla düşmeniz mümkün.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
İletişim konusunda son derece aktif bir gündesiniz. Yakın çevrenizde bir çok kısa yola gidebilir veya sürpriz misafirlerinizi ağılayabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmaların gündemde olabileceği bu gün kardeşlerin veya dostlarınızın fikirleri size ilham verebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Akrep burcundaki Ayın olumlu etkileri kendinizi ödüllendirme isteğinizi güçlendiriyor. Çevresel şartları kolaylıkla değerlendirebileceğiniz bu gün iletişim yeteneğinizden yararlanabilirsiniz. Enerjinizi sevdiğiniz konulara rahatça yönlendirebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.. Bu gün kaynaklarınızı kontrol etmekte başararılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzda bulunan Ay bu gün ruhsal açıdan sizi destekliyor. Kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız.Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Duygularınızın oldukça hassas olacağı bu gün çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İçsel dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir Bilinçaltı problemlerinizden rahatlatıcı çalışmalar yaparak uzaklaşabilirsiniz..


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Enerjinizi idealist çalışmalarınıza yönlendirmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Fikirlerinizi uygulayabileceğiniz projelerde yer almak sizi mutlu edebilir. Maddi desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bu gün dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Meslek yaşantınızda beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınıza hakim olamamak yüzünden sevdiğinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu gün kişisel isteklerinizi gerçekleştirme konusunda ısrarlı olabileceğiniz görülüyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Akrepteki Ayın burcunuza rahat etkileşim yapacağı bu gün etrafınızla oldukça barışık olabilir yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz yenilikler konusunda yüksek motivasyonlara sahip olabileceğiniz görülüyor


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır