kapat
18.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

En kötü Fener


Sarı-lacivertliler, grubunda oynadığı dört maçta hiçbir varlık gösteremezken, 32 takım arasında dibe vurdu
Şampiyonlar Ligi'ne büyük umutlarla başlayan Fenerbahçe, grupta oynadığı 4 maç sonunda bir tek puan bile alamayıp son sıraya demir atarken, birinci tur mücadelesi veren 8 gruptaki 32 takım arasında 'en kötü ekip' oldu.

Grubunda, ikisini evinde oynadığı 4 maçta sadece 2 gol atıp 9 gol yiyerek puansız kalan sarı-lacivertliler UEFA Kupası'na katılma şansını bitirip, son iki maçını formaliteye bırakırken, takım istatistiklerinde de diplere yerleşti.

Dökülenler 1 puanlı!
Şampiyonlar Ligi'ndeki 8 grupta, dün gece tamamlanan dördüncü maçlar sonunda Fenerbahçe'den başka puan alamayan takım kalmazken, 1 puan toplayabilen 4 takım var. Sarı-lacivertliler ayrıca kalesinde 12 gol gören 1 puanlı Spartak Moskova ve 10 gol yiyen 2 puanlı Feyenoord'dan sonra, en fazla gol yiyen üçüncü takım oldu.

Para da alamadılar
Puan almayı başaramayan Fenerbahçe, aynı zamanda, UEFA'dan para da alamıyor. Şu ana kadar sadece Şampiyonlar Ligi'ne katılım bedeli olan 5.5 milyon İsviçre Frangı (yaklaşık 5.5 trilyon lira) almaya hak kazanan sarı-lacivertliler, UEFA'nın beraberlik ve galibiyete verdiği paralardan yararlanamadı.

Oktay siftah yaptı
Lyon karşısında ilk yarıda attığı golle Fenerbahçe'yi öne geçiren Oktay, sarı-lacivertli formayla Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü attı. Oktay, Devler Ligi'nde daha önce Beşiktaş formasıyla Paris St.Germain ve Göteborg takımlarına ikişer gol atmıştı. Bu arada, Oktay'a F.Bahçe'nin golünü attıran Yusuf'un, Foe ile giriştiği ikili mücadelede kaşı açıldı.

HAYDAR PINARCI

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır