kapat
18.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Meclis Başkanvekili Sökmenoğlu: 86. madde eskisi gibi kalmalı
TBMM Başkan Vekili Murat Sökmenoğlu, referanduma gidilmemesi için Cumhurbaşkanı Sezer'in istediği gibi Anayasa'nın 86. maddesinin eski haliyle aynen kalması gerektiğini söyledi. Sökmenoğlu, Sezer'in asıl karşı çıktığı noktanın maaş artışı değil, milletvekillerinin emekli olmalarını sağlamaya dönük uygulama olduğunu kaydetti.

Şandır: Sezer'i jakoben ve marksist danışmanları yönlendiriyor
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in referandum karanının hukuki değil siyasi olduğunu iddia ederek "Ne yazık ki, Sayın Sezer'in etrafındaki jakoben, marksist yapıdaki danışmanları kendisini yönlendirmektedir" diye konuştu.

SP lideri Recai Kutan: Referandum istemiyoruz
SP Genel Başkanı Recai Kutan, Cumhurbaşkanının referandum yetkisi bulunduğunu belirterek "Ancak referanduma gitmeden önce Hükümet ve muhalefetle bir görüşme yapmalı ve bunun düzeltilmesi hususunda talepte bulunmalıydı. Biz referandum istemiyoruz. Ama illa referandum olacak ise referandum ile genel seçimi bir arada yapalım" dedi.

Erdoğan: Referandumla eşzamanlı seçime karşıyız
AKP Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, referandum yapılmasına karşı çıktı. Seçimle referandumun eş zamanlı yapılmasını isteyenleri de eleştiren Erdoğan, "Kimileri ortaya çıkan referandum kararını fırsat bilerek, referandumla eş zamanlı bir erken seçim talep ediyorlar. Bu talep siyasi ahlak açısından kesinlikle uygun değildir" dedi.

Yücelen: Polis katillerinin eşkallerini belirledik
İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen, İstanbul'da iki polisin şehit edilmesi olayında "belirlenen bazı isimler bulunduğunu" söyledi. Yücelen, "Saldırganların eşgalleri belirlendi. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor" dedi. Yücelen, bir soru üzerine, saldırıyı, hangi örgütün gerçekleştirdiğine ilişkin kesin bilgilere henüz ulaşılamadığını söyledi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır