kapat
18.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İskelede devrim


İstanbullular'ın deniz yolunu daha fazla kullanması için seferberlik başlatan Şehir Hatları İşletmesi, Boğaz'a klimalı, müzik sistemli ve kafeteryalı iskeleler yapıyor...
Toplu taşımacılıkta deniz yolunun payını artırmak için atağa geçen Şehir Hatları İşletmesi, Boğaz'daki iskele inşaatlarını tam gaz sürdürüyor. Yapımları son aşamaya gelen Emirgan ve Bebek iskelelerini 1 ay içinde hizmete açacaklarını söyleyen Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Erkan Arıkan, önümüzdeki yıl sonuna kadar Sarıyer, Rumelikavağı ve Ortaköy iskelelerinin de baştan aşağı yenilenmiş olacağını belirtiyor.

Deniz yolunu avantajlı hale getirip yeni erişim arterleri yaratmak için iskeleleri yenileme kararı aldıklarını hatırlatan Arıkan, hayata geçirilen projelerin klasik tarzlardan farklı olduğunu ifade ediyor. Yeni inşa edilen ahşap iskelelerde klimanın yanı sıra müzik yayını yapacak sistemlerin de kurulacağını açıklayan Arıkan, "Farklılıklar bunlarla sınırlı kalmayacak. Örneğin sergi salonu oluşturucağımız Bebek İskelesi'nin yanındaki alanda bulvar kafesi tarzında bir dinlenme yeri oluşturacağız. İşletmeyi de bu alanda bir prestij simgesi olan TURİNG'e vereceğiz. Çelik Gülersoy'un estetik anlayışını İstanbullular'la buluşturacağız" diyor.

4 YENİ GEMİ MÜJDESİ
İstanbullular'ı denize çekecek projelerinin yeni yapılan iskelelerle sınırla kalmayacağını vurgulayan Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü ayrıca şu müjdeyi de veriyor: "Norveç ve Danimarka'nın önde gelen 2 firmasıyla 4 yeni gemi alımı için görüşmelerimiz sürüyor. En gelişmiş teknoloji ile inşa edilecek bu yeni yolcu gemileri sayesinde daha hızlı şekilde hizmet vereceğiz. Ayrıca seferlerimizde de artış meydana gelecek. Gerçekleştireceğimiz yenilikler deniz yolu hizmetinde devrim niteliği taşıyacak."

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır