kapat
18.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hamira Hanım'ı nasıl bilirsiniz?


6 trilyonluk boşanma davasının güzel yüzlü, mağrur bakışlı, müşvik annesi Hamira Baran kocasına göre "Yalancı, açgözlü, silahlı çete kuracak kadar suça yatkın ve hasta ruhlu biri"
İşadamı Sinan Baran ile İranlı eşi Hamira Muhammedi Baran'ın günlerce gündemden düşmek bilmeyen 6 trilyonluk boşanma davası Aktüel dergisinin bu haftaki sayısında bambaşka bir boyut kazandı. Hamira Baran'ın "alkolikti, buzdolabına işiyor, beni sürekli dövüyordu, kızkardeşime tecavüz etmeye kalktı "diye suçladığı eşi işadamı Sinan Baran, avukatı Hasan Ölçer aracılığıyla ilk kez konuştu. İşte hikayenin Ölçer'in söyledikleri:

"Fotojenik yüzü ve akıl dışı komplo teorileriyle medyada sempati toplamaya çalışıyor. 6 trilyon istemesinin sebebi varlıklı bir aileden gelmesiymiş... Yalan. Türkiye'ye çalışmak için gelmişler. Şah'ın sağ kolu diplomat baba, aşçı çıktı. Bugün 'yaşam standardını korumak için' 6 trilyon lira isteyen Hamira Baran, Türkiye'ye geldiği ilk üç yıl Güngören'de bir gecekonduda oturuyordu."

ŞANTAJ ÇETESİ KURDU
Dayak... İhmal... Aldatma... Alkol... Hamira Baran'a bakarsanız bu boşanma öyküsünün odak noktalarını bunlar oluşturuyor... Fakat Avukat Hasan Ölçer'in anlattıkları bambaşka noktalara işaret ediyor: "Hamira ve ailesi taciz edildiği iddiasıyla polise başvuran baldızın kocası Mehmet Sezgin'i tehdit etmekten bile geri kalmadılar Adama silah zoruyla boş senet imzalatıp taciz konusunda yalancı şahitlik yapması için tehdit etmişler. Kabul etmeyip polise başvurdu. Sırf bu yüzden Hamira ve kardeşi dört gün tutuklu kaldı. Dava hâlâ devam ediyor. Gasp ve yalancı şahitliğe zorlamak adam öldürme kadar ağır suçtur; 10 yıldan başlar."

PAVYONA DÜŞMESİN
Ölçer'e göre Hamira Baran'ın "kocam beni beş kuruşsuz sokağa attı" ifadeleri de külliyen yalan. Ölçer, "Hamira Baran kapının önüne çektiği tırla evdeki bütün eşyaları talan etti. 2000 yılının Ağustos ayında akşam işinden eve gelen Sinan Baran, bomboş bir evle karşılaştı. Sonra eşinin Erenköy'de kendisinden habersiz bir satın ev aldığını öğrendi" diyor. Avukat Ölçer, davanın sonuna ilişkin tahminini ise söyle dile getiriyor: "İstediği imkânsız bir para. Tuttuğu yol da çok yanlış. Allah şaşırtmasın; inşallah sonu bir pavyonda bitmez."

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır