kapat
18.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Tokatçı kocaya 4 ay ev yasağı


30 yıllık karısına tartışma sırasında bir tokat atan makine mühendisi Cemal Necdet Orundaş'a mahkeme 4 ay evine girmeme cezası verdi
İzmir'in tanınmış simalarından Yüksek Makine Mühendisi Cemal Necdet Orundaş, 30 yıllık eşi Tomris Orundaş'a müstakbel dünürlerinin önünde tokat atınca ibretlik bir ceza aldı. Tomris Orundaş'ın açtığı davayı görüşen İzmir 8. Sulh Ceza Mahkemesi "tokatçı kocaya" kendi evine 4 ay girmeme cezası verdi. İşte bu ilginç aile kavgası ve ardından gelen mahkeme kararının öyküsü:

KOCAMI EVDEN UZAKLAŞTIRIN
Tomris-Cemal Necdet Orundaş çiftinin büyük kızlarına geçtiğimiz temmuzda dünür geldi. Baba Orundaş bu evliliğe karşıydı ama anne Orundaş sıcak bakıyordu. O gece dünürlerin önünde birden tartışmaya başladılar. Cemal Orundaş'ın 30 yıllık eşine tokat atmasıyla sorun büyüdü. Odada bulunanlar araya girerken, Tomris Orundaş sinir krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Hastaneden çıkar çıkmaz mahkemeye başvuran Tomris Hanım, 'şiddet ve tehditlerden dolayı' kocasının evden uzaklaştırılmasını istedi. Tomris Orundaş, dava dilekçesinde eşinin aile bireylerine karşı saldırgan davranışlarda bulunduğunu, sürekli 'ailenin reisi benim, benim dediğim olur' diyerek baskı yaptığını, şiddete başvurduğunu belirtiyordu. Mahkeme, annenin talebini kabul etti ve baba Cemal Orundaş'a ev yasağı getirdi. Tomris Hanım kararı sevinçle karşılarken, yurtdışında eğitim gören, 22 yıldır sanayi sitesinde ticaretle uğraşan makine mühendisi Cemal Necdet Orundaş olanlara inanamıyor.

Aylardır kendi evine gidemeyen Cemal Beş kırgınlığını şöyle dile getiriyor: "İki aydır evime giremiyorum. Bir koca ve baba olarak 30 yıldır eşimin ve çocuklarımın tüm ihtiyaçlarını görmeye çalıştım. İki kızım var. Çocuğumu korumam, onun mutluluğunu düşünmem doğal hakkımdır. Ama ailenin temel direği sayılan baba olarak hiç sayıldım. Ailem bana geçmiş yıllarla ilgili bir tek kötü söz söyleyemez. Bu kadar kötü bir insandım da bana 30 yıl nasıl dayandılar. Benim hiç mi bir iyiliğim, yararım dokunmadı aileme? Çocuklarımı ben büyütmedim mi? Onlar için gecemi gündüzüme katıp, okumaları için, iyi bir eğitim almaları için ben hiç emek harcamadım mı. bir tokatıon bedeli 30 yıl olmamalı."

ALİ EYCE

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır