kapat
18.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Fahişeler mi futbolcular mı?


Almanya'da futbol adamları ile hayat kadınları arasında "İyi sonuç almak için kim daha çok çalışıyor?" tartışması yaşanıyor...
Bu ilginç tartışma, birinci lig takımlarından Energie Cottbus'un teknik direktörü Ede Geyer'in olay yaratan açıklamasından sonra başladı. Geyer, İngiltere'ye evinde 5-1 yenilen Alman Milli Takımının genç oyuncuları için "Sigara, içki içiyorlar, fahişe gibi kırıtıyorlar" deyince ortalık karıştı. Bu sözler hem milli takım futbolcularını hem de fahişeleri oldukça kızdırdı. Reeperbahn bölgesindeki Paradise Point of Sex genelevinde çalışan Vanessa (21), teknik direktör Geyer'in eleştirilerine hemen cevap verdi: "Ne kadar zor ve çok çalıştığımızı görmek için Geyer, oğlanlarını buraya göndermeli..."

İngiliz The Guardian gazetesine konuşan Vanessa, "Her gün 12-14 saat boyunca buradayım. Bütün futbolculardan daha çok çalışıyorum" dedi. Lady Gina ise "Geyer ve oğlanları iyi bir antrenman yapmak için buraya gelebilirler. Belki bizden bir iki şey öğrenirler" diye konuştu. St Pauli Under-21 takımı oyuncularından Christian Rahm da Geyer'in eleştirilerine tepki gösterenlerden:"Nasıl böyle bir şey söyleyebilir. Biz sadece futbol oynuyor, futbol için yaşıyoruz."

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır