kapat
10.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yengeç burcunda bulunan Ay alım ve satım gibi konularla ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor .Ayın yöneticiniz Marsla etkileşimi aşk hislerinizin güçlenmesine ve duygularınızı daha farklı yollardan ifade etme isteğine neden olabilir..


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Ayın Oğlak burcundaki Marsla etkileşimi yakın çevrenizle ilgili hoş ve ilginç gelişmeleri gündeme getirebilir. Cinselliğe ve duygusal paylaşımlara fazlasıyla açık olabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bu gün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç burcunda bulunan Ay enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor.Ayın durumu akraba ya da arkadaşlardan görebileceğiniz maddi desteklere işaret ediyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Burcunuzda bulunan Ay sayesinde kendinizi çok girişimci hissedebilir , duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden de aynı ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir. Bu gün yaşadığınız yerde sevdiklerinizi ağırlamak isteyebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz.Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bu gün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermeniz gerekiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler başlatabileceğiniz bir gündesiniz.Ayın Oğlaktaki Marsla etkileşimi sayesinde kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Meslek yaşantınızda yeni olanaklar ve sorumluluklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi cesurca ortaya koyabilir yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Ayın burcunuzdak Güneşle sert etkileşimi otoritelerle anlaşma güçlüğü yaşayabileceğinizi belirtiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir ticari bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğrenim görüyorsanız bu gün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bu gün sevdiğinizle duygularınızı paylaşmaktan kaçınmamalısınız... Yengeçteki Ayın Güneşle etkileşimi sevgi isteğinizin yoğun ve cinsel dürtüleriniz de güçlü olacağına işaret ediyor. Paylaşımlarınız konusunda şanslı olabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Karşıt burcunuz Yengeçte bulunan Ayın burcunuzdaki Marsla etkileşimi ikili ilişkilerinizi destekliyor.Bu gün parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilir, eş veya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Parasal konularda ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün iş yerinizde arkadaşlarınızın ve çalışanlarınızın desteğini alabilir,çalışmalarınız için ihtiyaç duyduğunuz koşulları sağlayabilirsiniz. Servis, hizmet ve sağlık konuları gündeminizde önemli yer tutabilir. Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi istemeniz mümkün


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bu gün Yengeçte bulunan Aydan aldığınız rahat etkileşimler ikili ilişkilerinizde yepyeni başlangıçlar yapabileceğinizi belirtiyor.. Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bu gün aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı çekiciliğinizle etkileyebileceğiniz gözleniyor


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır