kapat
08.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Aynen devam


Play-off finalinde devirdikleri Efes'i önceki gün Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda da yenen turuncu-yeşillilerin başarılı koçu, "Sırrımız, takımdaki aile ortamı" dedi
Ankara'da önceki gün oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Efes Pilsen'i 94-87 yenen Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Ülker'in başarılı koçu Murat Didin yeni sezona da umutla bakıyor. Kariyerindeki ilk şampiyonluğu geçen yıl Ülker'le yaşayan ve bu sezon da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kaldıran Didin, "Sezona büyük moralle girdik. Öncelikle Avrupa için hazır olmak istiyoruz" dedi.

'Transfer yapmıyoruz'
Efes maçına da değinen Didin, "Sezon başı olduğu için iki takım da birbirini ayrıntılı olarak tanımıyordu. Maça çok iyi konsantre olmak gerekiyordu. Biz gerek defansımız gerekse tempomuzla çok olumlu bir oyun ortaya koyduk ve başarıya ulaştık" diye konuştu.

Ülkerspor'un başarılarındaki en büyük etkenin, disiplinli çalışmanın yanısıra takım içinde kurulan arkadaşlık ve aile ortamı olduğunu vurgulayan Didin, yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacak olan Eley'i bekleme kararı aldıklarını belirterek "Uzunlarımız Kerem, Asım ve Lollis'e güveniyoruz. Zaman zaman Haluk ve Goljovic'i de 4 numarada kullanabiliyoruz. Bu yüzden transfer yapmama kararı aldık" ifadesini kullandı.

'L.Towers tehlikeli'
Hafta içinde Eurolig'te konuk edecekleri London Towers'ı değerlendiren tecrübeli koç, "6 Amerikalı oyuncuları var. Düzenleri, düzensizlik. Onun için bu tip takımların ne olacağı belli olmaz. Çok dikkat etmeliyiz. Ahmet Cömert'te seyircimizin de desteğiyle mutlaka kazanmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

Röportaj: UMUT GÜNEŞ

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır