kapat
08.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu ani kararlarla kısa seyahatlere çıkabilir fakat yakın akraba ya da kardeşlerinizle gereksiz sayılabilecek tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ticari konularda önemli gelişmeler göleyebileceğiniz bu gün eğitimle ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün parasal yatırımlarınız konusnda önemli kararlar alma eğilimde olabilirsiniz. .Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakması mümkün. Yapmak istediğiniz büyük alım satımlar için uygun bir zaman sayılmaz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendiniz bir çok konuda gelişime açık ve heyecanlı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Burcunuzdaki Ayın Kovadaki Uranüsle olumlu açısı girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebileceğinizi ve harekete geçebileceğinizi belirtiyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün sabırsız ve tepkisel davranışlar gösterebilirsiniz.. Yeniliklere ayak uyduramamak yüzünden rahatsız olmanız ve kendinizi kıstlayacak koşullar yaratmanız mümkün. Aşk konusunda karışık duygular yaşayabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün toplumsal çevrelerde gözönünde olabilir ve cazibenizle dikkat çekebilirsiniz.. İletişim konusunda çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve bir çok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Seyahatler için para harcamaya eğiliminiz yüksek.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İşyerinizde beklenmedik koşullarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. .Fakat yine de diplomatik davranarak ilişkilerinizi geliştirebilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını maddi olarak da görebilirsiniz. Uyum sağlama yeteneğinizi kullanmaya çalışın.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Burcunuzdaki Güneşin Satürnle güzel bağlantısı sizi yaşamınızın her alanında destekliyor ve heyecan veriyor. Bu olumlu açı kendinizi yaratıcı ve girişimci hissedebileceğinizi belirtirken kültürel faaliyetlerden büyük zevk alabilirsiniz. Seyahat ve eğitim konuları gündemde..


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bu gün paylaşımlarınız ve ortaklaşa çalışmalarınız konusunda beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Bu durumun sizi rahatsız etmemesi için tek başınıza hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Aşk konusunda acele kararlar alma isteği var olan dengeleri bozabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün karşıt burcunuz İkizlerde bulunan Ay eş ve ortaklık ilişkilerinizi ön plana çıkartıyor. İş yaşantınızdaki sorunlar yüzünden partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalardan para kazanabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ayın İkizlerdeki konumu bugün sağlığınızla ilgili bir takım sorunları halletmek için harekete geçebileceğiniz görülüyor..Aşırı enerji yüklü olmanız kendinizi başkaları için fazlasıyla yorabileceğinizi ve strese sokabileceğinizi belirtiyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Hava grupları arasında oluşan olumlu açılar olumlu konusunda gerçekleştirmek istediğiniz girişimleri uygulamak için uygun bir günde olduğunuzu belirtiyor.. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konularda başarılı olmanız


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bu gün evinizde ve ailenizle ilgili sorumluluklarınızın artabileceği ve güvenlikle ilgili konularda yoğunlaşma yaşayabileceğiniz görülüyor. İkili ilişkilerinizde istikrarı koruyabilirseniz rahat edebilirsiniz. Sevgide yaratıcılığınızı kullanmalısınız.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır