kapat
08.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hayalim gerçekleşti


Milli formayla oynadığı ilk maçında gol atan İlhan, havalarda uçuyor: "Bu kutsal formayı giymek, üstelik de o formayla gol atmak büyük bir gurur."

'Dünyalar benim oldu'
Bu sezon geldiği Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Milli Takım kapısını açan İlhan, ilk kez giydiği Ay-yıldızlı formayla bir de gol atarak en büyük hayalini gerçekleştirdi. Bütün kategorilerde ilk kez milli olan ve Moldova maçının 75. dakikasında oyuna giren İlhan, "Hayallerimden birini, hatta en büyüğünü gerçekleştirdim. Bu kutsal formayı giydiğim için çok mutluyum. Duygularımı kelimelerle anlatmam mümkün değil. Dünyalar benim oldu. Umarım bu duyguyu, bütün futbolcu arkadaşlarım yaşar. Çünkü bu bir ayrıcalık" ifadesini kullandı

'Hocama teşekkürler'
Kendisine milli formayı veren teknik direktör Şenol Güneş'e minnettar olduğunu ifade eden genç oyuncu, "Benim için Milli Takım'da oynamak çok önemliydi. İlk maçımda gol de atmak ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Hocam Şenol Güneş, bana güvenerek ve inanarak kadroya aldı. Ben de onu mahçup etmediğime inanıyorum. Nerede olduğumu çok iyi biliyorum. Kendimi daha da geliştirerek, milli formaya ve Beşiktaş'a layık olacağım. Ay-yıldızlı formayı çıkarmaya hiç niyetim yok" ifadesini kullandı.

FATİH DOĞAN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır