kapat
08.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Alkol terörü


1- İflas eden 3 tekstilci efkar dağıtmak için biraraya geldi. Ancak içkili otomobil gezintisi faciayla bitti

Aşırı alkollü araç kullanan genç tekstilci
direğe bindiren otomobilde feci şekilde can verdi. İki arkadaşı ise ağır yaralandı

Görenleri dehşete düşüren feci kaza, önceki gece 23.00 sıralarından meydana geldi. Ekonomik krizle birlikte iflas eden tekstilci Uğur Öztürk, kendisi gibi işini kaybeden Hakan Alim ve İmdat Kalkan adlı iki tekstilci arkadaşıyla buluştu. Efkar dağıtmak isteyen üç arkadaş bir restoranda alkol aldıktan sonra otomobille gezintiye çıktı.

TAKLA ATTI
Nissan marka otomobili kullanan Uğur Öztürk, aldığı alkolün de etkisiyle hız yapmaya başladı. Harem'e yaklaşık bir kilometre kala direksiyon hakimiyetini yitiren Öztürk, önünde seyreden 34 TDY 35 plakalı taksiye çarptı. Taksi yolun ortasına savrulurken, Öztürk'ün kullandığı otomobil, kaldırıma çarpıp havalandı. Hızla yere çakılıp takla atmaya başlayan otomobil, yol kenarındaki direğe bindirdi. Beton direği deviren otomobil, ters vaziyette bir süre sürüklendikten sonra durabildi.

Korkunç kazada Uğur Öztürk, olay yerinde can verirken, arkadaşları Hakan Alim ve İmdat Kalkan, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle sıkıştıkları yerden çıkartıldılar. Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılan Alim ve Kalkan'ın hayatı tehlikeyi atlattığı belirtildi. Hurdaya dönen otomobilde boş bira kutuları bulundu.

2-İzmirli işadamının oğlu, otomobiliyle şehrin altını üstüne getirdi. Çılgın genç güçlükle yakalanabildi

Benzeri Hollywood filmlerinde yaşanabilecek kovalamaca sırasında canavar sürücünün kız arkadaşı korkusundan kendisini araçtan attı

İzmirli işadamı Ömer Tuğcu'nun oğlu İbrahim Tuğcu, babasına ait otomobille, peşindeki polise adeta kan kusturdu. Önceki gece Alsancak Zümrüt Bar'da sarkı söyleyen sevgilisi Gökben Hacıhasanoğlu'nu otomobiline alan İbrahim Tuğcu, sürat yapmaya başladı.

DURMADI
Balçova'da trafik polislerinin "dur" ihtarına uymayan Tuğcu, Göztepe'ye geldiğinde bir başka ekibin "dur" ihtarına da uymadı. Arabasını polisin üzerine süren Tuğcu, kaçarken üç araca çarpıp hasar verdi. Konak'a gelene kadar trafiğin altını üstüne getiren çılgın sürücü, vapur iskelesi yakınında yolun bariyerlerle kesildiğini görünce yavaşladı. Bu sırada Tuğcu'nun kız arkadaşı korkudan kapıyı açıp kendini dışarı attı. Artık teslim olacağı sanılan İbrahim Tuğcu, birden gaza basıp refüjü aştı ve yolun karşısına geçip Üçkuyular'a doğru hızla seyretmeye başladı.

YAKALANDI
Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndan Güzelyalı'ya kadar gelen Tuğcu, Depo Durağı'nda tüm çıkış noktalarını kapatan polisten kaçamayacağını anlayınca teslim oldu. 265 promil alkollü olduğu belirlenen canavar sürücünün, geçtiğimiz yıl da alkollü araç kullanmaktan ehliyetinin alındığı ortaya çıktı.

Arif YAKICI , Celal YILDIZ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır