kapat
08.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hayyt Hitler!


Homoseksüellere savaş açan Nazi lideri Hitler'in 'eşcinsel' olduğu fotoğraflar ve belgelerle kanıtlandı. Almanya şimdi Hitler'in ateşli aşklarını tartışıyor
BİR Diktatör'ün İki Yüzü" adlı kitap, dünya tarihine en kanlı dönemi yaşatan Nazi lideri Aldolf Hitler'in yıllar yılı sır olarak kalan bir özelliğini gün yüzüne çıkardı. Bremen Üniversitesi Tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Lothar Machtan tarafından kaleme alınan Hitler'in gizli biyografisi "Hitler'in Gizemi: Bir Diktatör'ün İki Yüzü" adlı kitap, homoseksüellere savaş açan Hitler'in homoseksüel olduğunu belgelerle kanıtladı. İşte, Almanya'ya adeta bomba gibi düşen ve uzun süre tartışılacak olan kitaba göre, Führer'in ateşli aşk hayatı...

İLK AŞKI 2 YIL SÜRDÜ
Hitler'in aşk hayatı 15 yaşında, Agust Kubizek'le başladı. Bu ateşli ilişki tam iki yıl sürdü. Sanat çevrelerinin bulunduğu bölgede aşklarını rahat rahat yaşayan iki toy genç, polis kayıtlarına geçmemek için de sürekli ev değiştirdiler. Kubizek bu ilişkiden 50 yıl sonra kaleme aldığı "Arkadaşım Hitler" kitabında, kırlarda yağmur altında el ele dolaştıktan sonra evde soba önünde birbirlerinin ıslak giysilerini nasıl çıkarttıklarını ve Hitler'e karşı duyduğu arzuyu en ince detaylarına kadar anlattı. İki gencin ilişkisi Hitler'in 1. Dünya Savaşı'nda cepheye gitmesiyle noktalandı.

Hitler, silah altında bulunduğu dönemde yeni ve tutkulu aşklara yelken açtı... Hitler'in kadınlara olan ilgisizliği, erkeklere olan zaafı taburda kısa sürede öğrenildi. Hitler hemen hemen taburdaki bütün erlerle ilişkiye girdi. Ama asker Ernst Schmidt'le özel bir bir aşk yaşadı. Bu ilişki 5 yıl sürdü. Hitler ile Scmidt geceleri gizlice koğuştan kaçıp, kırlarda seviştiler. Schmidt ile Hitler'in ilişkisini en iyi bilen kişi ise aynı koğuşta bir alt ranzada yatan er Hans Mend'ti. Mend, bazı geceler tuvalete gitmek için kalktığında Hitler ile Schmidt'i koridorda sarmaş dolaş yakalıyordu. Hans Mend, 1940 yılında Hitler'in Führer'liği döneminde tutuklandı ve cezaevinde öldü.

EN BÜYÜK AŞKI HESS
Hitler'in en büyük aşkı Göring'den ikinci halefi olan özel sekreteri Rudolf Hess'ti. Ancak iki lider arasındaki ilişkinin derecesi bugüne kadar ortaya çıkmadı. Hitler'in, Hess'e zaman zaman çok kızması daha sonra da yanağını okşaması ilişkinin derinliğini belirtiyordu.

'SEVGİLİ HİTLERİM'
Nazi lideri Hitler'in yaşadığı ateşli aşklardan birisi de özel şoförü Maurice'leydi. Maurice'in resmi toplantılarda bile Führer'e hitap ederken 'Benim sevgili Hitlerim' ifadesini kullanması ikisi arasındaki yakınlığın en belirgin işaretiydi. Hitler'in Maurice'le olan tutkulu aşkı 4 yıl sürdü.

Maurice'in daha sonra Hitler'in üvey kızkardeşi Angela ile de ilişki kurması ilişkiyi noktaladı. Bu ilişkiye kıskanan Hitler, şoförü Maurice ile tüm bağlarını kopardı.

Eva her şeye göz yumdu
Hitler ile şoförü Maurice'in aşkı 4 yıl sürdü. Eva Braun, sevgilisi Hitler'in bütün ilişkilerini ve erkeklere olan zaafını biliyordu. Kendisi ile olan ilişkisinin eşcinselliğini gizlemek amacı taşıdığını bilmesi Eva'yı birkaç kez ihtihara sürükledi. Eva buna rağmen Führer'den vazgeçmedi. Günümüzün modern yaşantısında birçok evli kadının yaptığı gibi sevgilisi ve kocasının o dönemde toplum dışı kabul edilen davranışını kabullenerek yaşamayı ve birlikte ölmeyi başardı.

Hitler'in sırrını CIA de biliyordu
CIA'nİn Almanya'daki ajanı Ernst Hanfstangl'ın 1942 yılında gönderdiği mesajda, Hitler'in normal seks hayatı olmadığını belirtti. Ajan Ernst Hanfstangl daha sonra Almanya'dan kaçarak Nazi lideri Hitler hakkında bilgilerini tarihçi Frits Von Siedler'e açıkladı: " Führer'in cinsel hayatını narsistik eşcinsel (Kendine karşı cinsel arzu duyanlara verilen ad) olarak tanımlayabiliriz. Yakın arkadaşı ve ikinci halefi Rudolf Hess ile cinsel ilişkide bulunduğuna hiç şüphem yok. Kendini kadın gibi hissettiği zaman erkeklerle ilişkiye giriyor, erkek gibi hissettiği zaman -ki çok enderdi- kadınlarla ilişkiye giriyor."

JAN DEVLETOĞLU

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır