kapat
08.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

"Her aileden bir kara koyun çıkar"


Suudİ terörist Usame bin Ladin'in ABD'de yaşayan kardeşi Abdullah Muhammed bin Ladin, ailesinde herkesin Ladin'i kınadığını belirtti.
Ladin'in 50 kardeşinden biri olan Muhammed, The Boston Globe gazetesine verdiği demeçte, "Bizim soyadımız da 11 Eylül'deki uçaklar gibi kaçırıldı. Biz, büyük bir aileyiz ve her büyük ailede bir kara koyun vardır" yorumunu yaptı.

"BEN ZATEN ONU TANIMAM"
Geçen 10 yıl içinde Harvard Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde master ve doktora çalışmalarını tamamlayan Muhammed, "Kardeşim Usame'yi en son 1998 yılında, diğer bir kardeşimiz olan Salim'in cenazesinde gördüm. O, zamanının büyük bölümünü Afganistan'da geçiriyordu. Kişisel olarak ben kendisini çok iyi tanımam. Anladığım kadarıyla 1990 yılında aile büyükleri, defalarca ona ulaşmaya ve görüşlerini yumuşatmaya uğraştılar. Bu çabalar başarısız olduktan sonra, aile üyeleri, Usame'yi reddetmeye oybirliğiyle karar verdi" dedi. Ladin ailesi ile Usame'nin eylemleri arasında bir bağlantı olmadığını belirten kardeş Ladin, "Üniversitelere burs veriyoruz. Terörle işimiz olmaz" dedi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır