kapat
05.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Daum freni


Beşiktaş'ın A.Gücü ve Kocaeli galibiyetleri sonrasında göklere çıkarılmasından endişe duyan Daum, "Daha yeni başlıyoruz. Ayaklarınız yere bassın" dedi

'Samsun'a dikkat edin'
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, A.Gücü ve Kocaelispor galibiyetlerinin ardından futbolcularını uyararak, "Özellikle son Kocaelispor maçındaki futbolunuzdan çok memnunum. Ama mutlaka bu iki galibiyetin arkasını getirmek zorundayız" şeklinde konuştu.

Dünkü idman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yapan Alman hoca, "Bu iki galibiyet bizim için bir başlangıç olmalı. Nasıl A.Gücü maçından önce geçmişteki kötü sonuçları unuttuysanız bu iki galibiyeti de unutun ve Samsunspor maçına yeni bir başlangıç yapacakmış gibi hazırlanın. Ayaklarınız yere bassın. Önümüzde çok zorlu bir seksen dakika var. Bu karşılaşmayı da kazanıp yolumuza devam etmeliyiz" şeklinde uyarıda bulundu.

Ali Eren idmana çıktı
Siyah-beyazlılar, Samsunspor maçının hazırlıklarına ise dün Fulya Tesisleri'nde yaptıkları tek idmanla başladılar. Affedilen Ali Eren de takımla birlikte çalıştı. 2 saat süren idmanda oldukça hırslı olduğu gözlenen tecrübeli futbolcu, çift kale maçta 1 de gol attı. Takımla birlikte hem kondisyon çalışmasına, hem de çift kaleye katılan Ali Eren'in tüm gayretine rağmen hazır olmadığı göze çarptı.

Daum çift kalede maçı sık sık durdurarak, oyuncularını uyardı. İdmana millilerin yanısıra sakatlıkları süren Ahmet Dursun, Stavrum ve Tamer katılmadı. Bu sabah Belgrad Ormanları'nda kros çalışması yapacak olan siyah-beyazlılar, akşam da Fulya Tesisleri'nde idman yapacaklar.

İlhan ve Tunç'a kanca
Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, İlhan Şahin ve Tunç'a talip oldu. Bu iki futbolcu için yönetime başvuran Ziya Doğan'a, teknik direktör Daum'un fikri alındıktan sonra cevap verilecek. Öte yandan Başkan Serdar Bilgili ve menajer Sinan Engin'in milli takım kampını ziyaretleri ile ilgili transfer spekülasyonlarına tepki gösterildi.

FATİH DOĞAN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır