kapat
05.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün maddi konular sizin için ön planda geliyor. Kaynaklarınızı geliştirmek için bir çok yolculuk yapabilir enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz. Boğadaki Ayın Venüs ve Jüpiterle rahat etkileşimi madddi konulardaki motivasyonlarınızın güçlü olduğunu vurguluyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün burcunuzda bulunan Ayın Uranüsle oluşturduğu sert açı biraz asabi bir ruh halinde olabileceğinizi vurguluyor. Fakat düşünceli yaklaşımlarınız çevreniz tarafından olumlu yorumlanabilir .Venüs Ay etkileşimi sayesinde aşk ve iş konusunda arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Gezegenlerin Boğadaki Ayla rahat etkileşimi ilişkilerinizi hızlandırıcı ve canlandırıcı etkiler veriyor. Bu gün sizin için yepyeni konular sözkonusu. İş konusunda sürpriz gelişmeler meydana gelebilir.Planlama ve yardımlaşmaya önem verebileceğiniz gözleniyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün dost çevrenizde ve sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.Yöneticiniz Ayın Uranüsle sert etkileşimi çevrenize fazlasıyla duyarlı olabileceğinizi belirtiyor.Yine de Ayın rahat açılarının etkisiyle parasal konularda ve yatırımlarınızda başarılı olabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün Boğadaki Ayın rahat etkileşimleri kendinize olan güveninizi destekliyor.Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gündesiniz


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün planlı ve programlı davranarak kendinizi pek çok aksaklıktan koruyabilirsiniz.Ayın rahat etkileşimleri sayesinde yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz oldukça yüksek. Kendinizi geliştirebileceğiniz çalışmalara katılabileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bu gün kendinizi duygusal açıdan oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Fakat sorunlarınızı anlayabilecek kimselerle dertlerinizi paylaşabileceğiniz görülüyor. Burcunuzun yöneticisi Venüsün Ayla etkileşimi cinselliğe ve aşka verdiğiniz önemi arttırabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Karşıt burcunuz Boğadaki Ayın konumu bu gün anlaşmalarınız konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor. Partnerinizle duygusal iletişiminiz oldukça güçlü olabilir ve birbirinize bir çok konuda yardımcı olabilirsiniz. Borç alacak ilişkilerinizi düzenlemek için uygun bir gün.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Düzenleme kabiliyetinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabileceğiniz görülüyor.Ayın rahat etkileşimleri fiziksel ve ruhsal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğinizi belirtiyor. Fazla enerjinizi spora yöneltmeli ve kendinize özen göstermelisiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bu gün Boğa burcundaki Ayın konumu ve açıları eğlence yaşamınızı canlandırıcı etkiler veriyor. Bu gün sevgi konusunda şanslı olabilir ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Risk ve eğlence içeren her konuya ilginizin artacağı gözleniyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ayın rahat etkileşimleri anlaşmalar konusunda şanslı olabileceğinize işaret ediyor. Fakat burcunuzdaki Uranüsün Ayla sert etkileşimi aşkta hayal kırıklığı yaşayabileceğinizi belirtiyor. Net davranarak yanlış anlaşılmaları engelleyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bu gün çevresel faktörlerin lehinize işlediğini gözleyebilirsiniz.. Boğadaki Ayın rahat etkileşimleri sayesinde bu gün ortaklarınız ve akrabalarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği gözleniyor. Ailenizle birlikte seyahat planları yapabilirsiniz.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır