kapat
05.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Nurdan'ın kâbusu


Canözkan çifti, uyuyan torunları Nurdan'ı arabada bırakıp, pastaneye gitti. Hırsızlar otomobili çaldı. Nurdan'ı fark edince de arabanın kapılarını kilitleyip boş araziye bıraktılar
İstanbul Maltepe Esenkent'te oturan Dursun Ali- Saniye Canözkan çifti, 6 yaşındaki torunları Nurdan Canözkan'ı da yanlarına alarak Pendik'te oturan bir yakınlarına akşam oturmasına gitti. Hoş geçen misafirlikten sonra, uykuya dalan torunları Nurdan'ı da kucaklarına alan Canözkan Ailesi evlerinin yolunu tuttu. Babaanne Saniye Canözkan'ın kullandığı otomobille evlerine dönen aile, pasta almak için Pendik'te bir pastanenin önünde durdu.

SİNİR KRİZİNE GİRDİLER
Arkakoltukta mışıl mışıl uyuyan torunlarını arabada bırakan dede ile babaanne, 'Bir şey olmaz' deyip, anahtarı da içeride bıraktılar. Ancak, Canözkan çiftini uzaktan izleyen kimliği belirsiz kişiler, arabayı çalıp, hızla uzaklaştılar. Torununun çalınan arabayla birlikte kaçırıldığını görerek sinir krizleri geçiren dede Dursun Ali Canözkan yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen polisler, dede ve babaanne Canözkan'ı, güçlükle sakinleştirildi.

... VE MUTLU SON
Bu arada arka koltukta uyuyan küçük Nurdan'ı fark etmeyen oto hırsızları kayıplara karıştı. Polis, hırsızlarını yakalamak için telsizli ticari taksilerden de yardım istedi. Olaydan ancak 5 saat sonra küçük Nurdan'ın ailesine müjdeli haber verildi. Bir taksi şoförü, polisi arayarak aranan otomobilin Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde boş bir arazide terk edilmiş halde bulunduğunu bildirdi. Olay yerine gelen polis, korkudan dili tutulan Nurdan Canözkan'ı arka koltukta hareketsiz bir şekilde buldu. Ancak, hırsızlar yakalanamadı.

Bülent AYDOĞDU

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır