kapat
25.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Acımasız Terim
Milan'ın İtalya Ligi'nde Lazio'yu devirmesi Çizme'de geniş yankı uyandırdı. Tuttosport, "Durdurulamayan Milan, zirveye yetişti" derken, La Gazzetta, "Terim Zac'a karşı acımasız" başlığıyla deneyimli teknik direktörün İtalyan meslekdaşı Zaccheroni'ye yine üstünlük sağladığını belirtti. G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Lazio'da sakatlanan Crespo, Nesta ve Di Biaggio bir ay oynamayacak.

Lyon biletleri elde kalacak
F.Bahçe taraftarları, üst üste Barcelona ve G.Saray maçlarını kaybeden takımlarını Lyon karşısında yalnız bırakacak gibi görünüyor. 5 gündür satışta olan açık tribün biletlerinden şu ana kadar sadece 3 bin 500 tanesinin satıldığı bildirildi. Öte yandan Fransız basını F.Bahçe-Lyon karşılaşmasına büyük ilgi gösteriyor. Dün İstanbul'a Fransa'dan 23 basın mensubu geldi.

Kennet&Lazo ceza sınırında
Fenerbahçe'de daha öncedan 2'şer sarı kartları bulunan Lazetiç ve Andersson, ceza sınırında... Glasgow Rangers ile yapılan ön eleme maçlarının ikisinde de birer sarı kart gören iki oyuncu, bugün de sarı kart görmeleri halinde, sarı-lacivertli ekibin 10 Ekim'de Almanya'nın Bayer Leverkusen takımı ile deplasmanda yapacağı erteleme maçında forma giyemeyecekler

Tekelioğlu tartışılıyor
Arka arkaya 3 yenilgi alan Trabzonspor'da teknik direktör Tekelioğlu'nun koltuğu sallanıyor. Yönetimin Erdoğan Arıca veya Otto Rehhagel ile ilgilendiği iddia edildi. Başkan Özkan Sümer ise, "Tek tek suçlu arayarak bir yere varamayız. Başarı için camianın birlik olması şart" dedi.

CENGİZ TOKGÖZ

Ne oluyor Fevzi?
Beşiktaş, haftanın ilk çalışmasını dün yaparken, Fevzi sakatlığı gerekçesiyle idmana çıkmadı. Menajer Sinan Engin, A.Gücü maçından önce takım ısınırken sahayı terkeden ve bu sırada sitemli sözler söylediğini öğrendiği Fevzi'ye durumunu sordu. Engin'in teknik kadronun isteğiyle, Fevzi'yi uyardığı öğrenildi. Fevzi, sol dizindeki ağrılar nedeniyle idmana çıkmadığını söyledi.

Kennedy'e veto
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, Ankaragücü'nün siyahi forveti Kennedy'nin transferine "Hayır" dedi. Alman hoca, asbaşkan Yıldırım Demirören'in A.Gücü Başkanı Cemal Aydın ile el sıkıştığı Ganalı forvet için Daum, "İhtiyacım yok" diye rapor verince transfer yattı. Ayrıca Denizlisporlu Ali Tandoğan'ın transferi de askıya alındı.

Arıca idare edecek
Hafta sonunda 4-1 yenildikleri Denizli maçı sonrası Malatyaspor'daki görevinden istifa ettiğini açıklayan Erdoğan Arıca, yeni bir teknik direktör bulununcaya kadar takımı çalıştıracağını söyledi. Arıca, "Başkan Mehmet Çerçi istifa kararımı saygıyla karşıladı. Görevimden ayrıldım. Ancak hafta boyunca yeni bir hoca bulununcaya kadar çalışmaları sürdüreceğim" dedi.

Süpermen Kelemen
Bursaspor'da yeni yabancı transferler camiayı memnun etti. Teknik Asbaşkan Nihat Şengezer, "Kaleci Kelemen süpermen gibi" derken, Mısırlı Samir ve Slovak Sobona'nın da tam aradıkları tipte oyuncular olduğunu söyledi. Bu arada yeşil-beyazlıların, ülkesinin milli takımında da oynayan 22 yaşındaki Kongolu Patrick Apakati Kifru'yu denenmek üzere Bursa'ya çağırdıkları bildirildi.

Federasyon: Samsun 19. maddeyi okusun
Futbol Federasyonu, tatil edilen Samsunspor-Beşiktaş maçının tarafsız sahada oynanması konusundaki kararın gerekçesini açıkladı. Samsunspor cephesinin tepki gösterdiği kararın, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. maddesi dikkate alınarak verildiği belirtilirken, "Samsunspor Kulübü'nün saha temin etme yükümlülüğünü istenilen şekilde yerine getirmemiş olduğu" vurgulandı.

Villa nihayet
İngiltere Premier Ligi'nde Alpay'ın takımı Aston Villa tam 5 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Southampton'ı deplasmanda 3-1 yenen Aston Villa'da Alpay başarılı bir performans gösterdi. Aston Villa maçın 9. dakikasında Boeteng'in golüyle 1-0 öne geçti. 15'te Angel farkı ikiledi. Evsahibi takım 45'te Pahars ile farkı bire indirdi. 79'da Hadji skoru ilan etti: 3-1. Southampton'dan Delap kırmızı kartla oyun dışı

Gençler gülüyor
Ligde 2-0'lık Yimpaş Yozgat galibiyeti ile taraftarlarının yüzünü güldüren Gençlerbirliği'nde, UEFA Kupası'nda Halmstad ile oynanacak 1. tur rövanş maçı öncesinde moraller yüksek. Tur primi ise 2 milyar lira olarak açıklandı.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır