kapat
25.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ayın durumu işlerinize şevkle sarılabileceğinizi ve bu yolla maddi gelirinizi arttırabileceğinizi belirtiyor. Fakat bu arada aşırı harcama eğilimlerinizi dengelemenizde fayda var. Kazançlarınızı olumlu yatırırımlarla desteklemeyi denemelisiniz..


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Oğlak burcundaki Ay aşka ve eğlenceye ihtiyaç duyacağınız bir günde olduğunuzu belirtiyor. Kendinizi mutlu etmek için biraz fazlaca alışveriş edebilir ama sonuçta çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Sevgiliniz ya da eşinizle anlaşmak için altyapı oluşturmak size kalmış..


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
İç dünyanızdaki kıpırtıların size yol göstermesini isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Çıkabilecek iletişim sorunları en az sizin kadar başkalarının da canını sıkabilir. Yine de bu durumun altından en iyi kalkabilecek şanslı burçlardan biri sizsiniz..


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Karşıt burcunuzdaki Ay birebir ilişkilerinizde oldukça duyarlı davranabileceğinizi belirtiyor. Alıngan yapınızla duyacağınız her söze aşırı tepki verebilir ve sevdiklerinizi isyan ettirebilirsiniz. Kendinizle başbaşa kalarak yapacağınız bir gezinti size ihtiyacınız olan huzuru verecektir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün sağlığınızla ilgili girişimler yapmak için ideal gibi gözüküyor. Vücudunuza özen göstermek hem moralinizi yükseltecek hem de güven duygunuzu tazeleyecektir. Arkadaşlarınız ve çalışanlarınızdan size yardımcı olmalarını istemekten çekinmeyin.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Oğlaktaki Ayın olumlu etkisi aşk yaşamınızda hareketli saatler yaşayabileceğinizi belirtiyor...Romantik yapınızla sevdiğiniz kimseyi rahatlatabilir ve karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz. Bu gün maddi konularda da yenilikler yapmak için ideal gözüküyor..


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Aylın durumu bu gün sevdiklerinizle zaman zaman sürtüşmeler yaşayabileceğinize işaret ediyor.Ama yine de onlara olan sevginiz birarada olma isteğinizi arttırabililir.. Ortak bazı planları oluşturmak için çok uygun bir günde olduğunuzu gözardı etmeyin.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bu gün yakın çevrelere yapacağınız kısa yolculukların üzerinizde çok olumlu etkisi olabilir.Kendinize küçük bir kaçamak yapma izni verip uzun süredir görmediğiniz bir arkadaşınıza uğrayabilir ve brlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. Güzel anıları paylaşma zevkini kaçırmamalısınız


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kendinizi maddi konularla yönlendirebileceğiniz. bir gündesiniz.Harcamalarınızda zevklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz fakat zaman zaman aşırıya kaçma ihtimalini gözardı etmeyin.. İş yaşamınızdaki başarılarınız size ikramiye ya da artış olarak geri dönebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Burcunuzdaki Ayın vereceği olumlu motivasyonu her türlü konuda başarıyla kullanabilirsiniz. Konu aşksa her şey yolunda gibi gözüküyor , fakat işlerinize müdahale edilmesine izin vermemelisiniz. Sevdiğinizle olan iletişiminizi geliştirmek elinizde


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Eşiniz yada ortağınızla zaman zaman fikir ayrılıklarına düşebileceğiniz bu gün her söyleneni farklı algılamanız sorun yaratabilir.. Ayın durumu bazı şeylerin altyapısını fazlaca araştırdığınızı ve kararlarınızda geçmişin etkisinde kaldığınızı belirtiyor. Ilımlı davranmanız herşeyi değiştirebilir


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Oğlaktaki ayın durumu arkadaş çevrenizde duyarlı davranışlar gösterebileceğinizi belirtiyor. Çevreyle iletişimi siz yönlendirebilir ve zaman zaman arabuluculuk görevi üstlenebilirsiniz..Enerjinizi ideallerinizi oluşturmaya yönelendirirseniz gerilimleri minimuma indirebilirsiniz.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır