kapat
25.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Pembe tablo


Maç öncesinde ağzını bıçak açmayan siyah-beyazlılar şimdi, "Artık galibiyet serisine başlıyoruz" diyorlar
Ligdeki ilk dört maçında Trabzon ve İstanbulspor yenilgileri ile üzerinde kara bulutlar dolaşan Beşiktaş'ta Ankaragücü galibiyeti bahar çiçekleri açtırdı. Son haftalarda ağızlarını bıçak açmayan futbolcular, üzerlerinden büyük bir yükün kalktığını belirtirken, bu hafta oynayacakları Kocaelispor maçını da kazanarak galibiyet serisine başlayacaklarını iddia ediyorlar. A.Gücü karşısında 'kader maçına' çıkan ve yenilgi halinde istifa edeceği söylenen teknik direktör Daum da rahatladı.

'Baskıdan kurtulduk'
Alman hoca, dün yaptığı açıklamada, haftalardır takımın üzerinde yoğun bir baskı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Futbolcularım bir türlü idmanlardaki performanslarını maçlara yansıtamıyorlardı. Ankaragücü maçında hem neler yapabileceklerini gösterdiler, hem de moral buldular. Artık kendimize geldik. Şimdi bu maçı unutup Kocaelispor maçını düşünmeliyiz."

'Seri galibiyetler yolda'
Kaptan Tayfur da, "Ankaragücü galibiyeti bizim için büyük moral oldu. Kocaelispor'u da yenip yola devam edeceğiz. Artık hedefimiz, galibiyet serisi yakalamak" dedi. A.Gücü maçında iyi futbolunu bir de güzel golle süsleyen İlhan Mansız ise, "Kazanamasaydık strese girecektik. Bundan sonraki haftalarda daha iyi oynayıp seri galibiyetler alacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

FATİH DOĞAN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır