kapat
25.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kamer Genç muradına erdi


Muhalif çıkışları ve sataşmaları ile Meclis çalışmalarının sık sık kesilmesine yol açan DYP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM Başkanvekili seçilerek, devlet protokolüne girdi.
Genç, TBMM Başkanvekili seçilmesinin hemen ardından, başta ANAP ve MHP'liler olmak üzere tüm milletvekillerine "tarafsızlık" sözü verdi. Oylama sonrası Genç'i ilk kutlayan, oturumu yöneten MHP'li TBMM Başkanvekili Murat Sökmenoğlu oldu. Sökmenoğlu, Genç'i, "Sayın Genç, hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz" diyerek tebrik etti. Bu arada DYP'li milletvekilleri de, Genç'i tebrik etmek için kuyruğa girdiler.

HAYALİ GERÇEK OLABİLİR
Genç de, "Devlet umuru görmüş birisi olarak görevimi layıkıyla yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın" diyerek, tarafsızlık sözü verdi. TBMM Başkanvekili olarak devlet protokolüne giren Genç, Cumhurbaşkanı Sezer ve TBMM Başkanı İzgi'nin eşzamanlı olarak yurtdışına çıkmaları durumunda, Cumhurbaşkanlığı'na "vekalet" edebilecek 4 Başkanvekili arasına girdi.

İLK DURAK BERBER
Dünkü birleşimini yöneten MHP'li Murat Sökmenoğlu Meclis berberine gidip saç ve sakal traşı oldu. Sökmenoğlu berber koltuğunda "Daha sonra berbere gidecek vaktim olmayabilir" dedi.

PLATİN SARISI
Yeni yasama döneminde milletvekilleri arasında dikkat çekenlerden biri de DYP'li Ayfer Yılmaz oldu. TBMM'nin şık bayan parlamenterlerinden Ayfer Yılmaz, bu döneme "Platin sarısı" rengi saçları ile başladı. Fotoğraf: Cengiz Uysal

ÇİFTLİKTEN DÖNDÜ
DYP İstanbul milletvekili Aydın Menderes, Çakırbey çiftliğindeki tatilini tamamlayıp Ankara'ya döndü ve dün Meclis çalışmaları katıldı. Menderes'in eşi Ümran Hanım da locadan izledi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır