kapat
25.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Çalış, yeter!

F.Bahçe, Barcelona ve G.Saray yenilgileriyle tatsız bir noktaya geldi. Camia rahatsız. Bu rahatsızlık alınan sonuçlardan değil, kişiliksiz futboldan kaynaklanıyor. Takımdaki düşüşle ilgili rivayetler muhtelif. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ama F.Bahçe'nin sıkıntılarının hiçbiri yeni değil. Biz 1.5 senedir aynı şeyleri söylüyoruz.

F.Bahçe'de idman denen birşey yok. Artı adam kayırma var. 5 yeni transfer yaptın, bunlardan Ümit dışında hiçbirini adam gibi kullanamadın. Yaşları 23-24 olan bu çocuklar takımı takviye etsinler diye alındı. Geçen seneki kadro nasıldı? Hepsi 30'unu devirmiş futbolculardı. Yani F.Bahçe, parasının büyük bir bölümünü sokağa attı. Denizli yeni isimleri ufak ufak ısındırıp takıma soksa, yaşlıları da elemine etse sorun kalmayacaktı. Ama ne yaptı, sürekli belli isimlerin üzerinde ısrar etti, kaybeden kendisi oldu.

Hocanın değiştirilmesiyle ilgili söylentiler çıkıyor. Çok yanlış. Böyle bir değişikliğin F.Bahçe'ye yararı olmaz ki! Aksine kulübü daha büyük kaosa sokar. Ama Mustafa da hatalarından ders almak zorunda. Kimseye taviz vermeden bu takımı iyi çalıştırırsa F.Bahçe doğru yola girer. Cumartesi akşamı gördük ki, G.Saray, F.Bahçe'den daha çok koşuyor. Bununla yetinmiyor, üstüne İtalya'dan kondisyoner getiriyor. Öte tarafta Mustafa "Herşeyi ben bilirim" diye inat ediyor. Bıraksın herşeyi bilmeyi kompleks yapmasın. F.Bahçe'nin daha çok koşması için bir kondisyoner getirsin. Fatih Terim'in, Parreira'nın da kondisyoneri vardı. Aradaki farkın çalışmayla alakalı olduğu çok açık. Oktay'ın yürüyecek hali yok. Aynı zamanda G.Saray'a gelen Sergen ise fazla kilolarına rağmen Oktay'a göre tazı gibi kalıyor.

Lyon'a 3 forvet lüks

Gelelim akşamki Lyon maçına. Bir kere Barcelona karşısındaki gibi üç forvetle oynamak bu takıma lüks. Andersson emekli olmuş artık. Alacağı yıllık 3 milyon doları düşünüyor. Oktay bu kondisyon ve moralle oynamaz. Yani elinde öyle aman aman forvet de yok. Üstelik orta alanda çok yer kaplayan Johnson'da düşüş var. Defans bundan olumsuz etkileniyor. Kısaca F.Bahçe orta alanı kalabalık tutarsa, topa sahip olma şansı yakalar ve iyi sonuç alır.

Gelgelelim herhangi bir kötü sonuç da F.Bahçe'yi öyle büyük ölçüde yaralamaz. Bu kadroyla çeyrek finali düşünmek hayal. Bunu herkes biliyor. Ne yani G.Saray, Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci senesini tek golle kapamıştı. Avrupa'yı kafaya takmak, ligi de sıkıntıya sokar. Mustafa kimseye kafayı takmasın, takımı iyi hazırlasın. Şampiyonluk yolunda en şanslı takım yine F.Bahçe olur.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır